Sunday, October 17, 2010

Cik Anita Songeh Giveaway

Sticky Mode Entry
~~ untuk 2 hari sahaja..Entry terbaru sila scrll down ~~

Jom rakan blogger sekalian maya, kita join GA yang dianjurkan oleh salah seorang rakan blogger kita.. Sebenarnya GA nih haku di tag oleh Dawia. Kalau tidak tentu haku pun tak tahu wujudnya GA nih.. Terima kasih ya dawia. Mudah sahaja syarat² penyertaan nya. Mudah bagi haku deh...Kalau uols nak tahu lebih lanjut leh direct ke link pihak penganjur kita Cik Anita.

http://anitadahahs.blogspot.com/

Terima kasih juga kepada CikAnita selaku penganjur kerana memberi kesempatan untuk rakan2 blogger mengeratkan silaraturrahim (*_*). Tarikh tutup penyertaan pada 30 Oktober 2010 & pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2010.




Banner GA By CikAnita Songeh

Antara syarat² nya ialah :-

1- Menjadi follower di blog pihak penganjur
==> oledy done! followers ke 114..

2- Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
==> Entri in progress, sat lagi dah setel haku linkan d sana ehh. bertindak mengikut syarat² yang ditetapkan =D

3- Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.
==> Okeh dah tulis siap².. di atas tu ;-0

4- Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.
==>

5- Kalau rajin sila buat sticky post ye?
==> Okeh No prob. 2 hari sahaja..sigh*

6- Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee.
==> Izan Ishak : http://diariummi.blogspot.com/
==> Deem : http://deem2884.blogspot.com/

7- Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) Thats all~
==> done!

Pada deem & izan sila lah merajinkan diri join ehh. Moga objektif penganjur tercapai. kawan² yang lain jika berminat boley juga join.. jom3x. tak faham syarat² boleh direct ke link pihak penganjur..


sayang @myn@ ^_^



6 comments:

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!
kalau menang share ek..hihi

Amyna said...

InsyaAllah..
Thanks ehh cik tom.. tak tahu la apa hadiahnya.. kalau dah menang kompem kongsikan cerita ceritinya d sini.. Ahakss!!

mr delirium said...

good luck!!

Amyna said...

thank pren..
Ha jom la join, ngee~~

gnesop.com said...

good luck yer

Amyna said...

Sop..okeh terima kasih. InsyaAllah :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...