Monday, October 11, 2010

@INTURA - "3P" di hari ke-2

Hari ahad a.k.a 1st day semua peserta kursus mula mendaftar & malam nya aktiviti masih bebas.. aktiviti bebas haku untuk malam tu leh selak dekat sini.. Malam pertama @INTURA. Hari ke-2 kami di sana, baru kursus bermula. Sepanjang kursus untuk hari ke-2 tak banyak pun picca di rakamkan coz masa tu majoriti baru nak mengenali antara satu sama lain.



Alhamdulillah kursus kali nih haku dapat bertemu dengan rakan seperjawatan yang sekian lama lose contact.. Cik Amy. Beliau bertugas di JPJ Aloq setaq..Boley tahan juga Amy nih, kaki posing macam haku. Bagus amy.. i like ^_^



Malam nya.. selepas time makan, kami melepaks kan diri di perkarangan INTURA. pekena angin malam yang sejuk sepoi² bahasa. Mula nya plan sat jerk nak melepaks di situ. last² lama juga la, dari satu topik ntah ke berapa topik di bahaskan..



Sambil cerita sambil posing.. wink*wink~~



Hanya tinggal kami ber-6 sahaja.. Masa nie Amy tak join coz dia menginap di rumah saudaranya.. Opss!! kebetulan pula sama balance jawatan kita. 3 pengarah & 3 pengajar.. heh!!

sayang @myn@ ^_^




1 comment:

shi3la said...

wahh pegi kursus pon meriah jerk nihh...bes kalo pegi kursus ader member sekepala...kalo sorang2 bosan giler..

TQ sudi komen blog sayer:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...