Thursday, October 14, 2010

Mish pepel tak terlibat

Hari ni baru sempat nak buat semakan dekat Laman web proton. Asyik lupa jerk. Bila teringat.. No casis pula tak ada. Ingat nya time malam.. Harus haku tak keluar dah kalau dah malam². Alhamdulillah Mish pepel tak termasuk dalam senarai antara yang terjejas.

Nak tahu terjejas macam mana? boley rujuk dekat problem Clock Spring.

Di bawah adalah print screen tersebut :-





Versi bahasa malaysia...


Mobil Anda's chasis nombor: PL1CM6LN
(Locate the 17digits)

nombor chassis kereta anda adalah tidak ada dalam senarai kami kenderaan PROTON terjejas. Kami mohon maaf atas ketidaknyamanan yang disebabkan dan berharap bahawa anda akan terus menyokong kita sebagai brand otomotif pilihan anda.


Nasib baik tidak terlibat dalam senarai pihak pengeluar.. Macam mana pun tetap kena berhati² ketika memandu. Jangan terlampau leka kona baring.. kahhhhh!

Haku suka Mish pepel jika nak di bandingkan dengan Mista Bobo.. Ops!! Mista Bobo jangan kamu merajuk ya. Nanti Mr.A balik baru haku sambung tenagaMu. Dah alang² tak bersambung, Biarkan dulu. Kamu rest la lama² sikit ya!

haku sudah semak.. pemilik proton yang lain macam mana? kalau belum meh semak kat sini
http://www.protonaftersales.com/ . Sekian di maklumkan ^_^


sayang @myn@ ^_^

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

syukur...tp kena gak bawa dengan berhati-hati...

siti nurkhijah said...

ct dah soh adik ct check keta dia... tak tau dah buat ke tak..dia tu bz memanjang..

bab2 keta ni kena alert skit sbb ari2 bawa kita p sana sini...

Amyna said...

@Kak Lynn: Betul tu kak Lynn.. InsyaAllah ^_^

Amyna said...

@Ct: Ya ct..Myna bukan apa, kalau betul lah mish pepel terlibat. haru biru di buatnya..

Kalau Mr.A ada..senang. serahkan jerk kat sia bulat². he he he!

p/s: Ct dah adik busy, tulung la check kat dia.. bukan apa, demi keselamatan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...