Wednesday, October 27, 2010

kita sama² menanggung rindu..

Perghhh tajuk.. tapi itu lah kenyataan nya. Dari tajuk jerk mesti ramai yang menyangka kerinduan dengan Mr.A Kan?? Itu salah satunya.. Memang tidak dinafikan. Haku rindu juga dengan MyChentaHati.. Ohh ya..haku tak sabaq juga nih sebab dengar² nama Mr.A ada dalam list penerbangan ke sini petang nih.. Ouwchhhhh!!

Tapi entry nie adalah kerinduan sama Akak Tim a.k.a Jiran tetangga. Ya kami sama² menangung rindu.. Alalalala~~ Rindu saat tiap petang haku pulang koje akak menanti dengan senyuman di bibir, asal akak lalu depan umah pasti akak akan memanggil nama haku, kalau tak pun akak just "hon" skuter merahnya tu, akak datang lepaks² di rumah, kita tengok tv sama² dan macam² la. Nih haku tak pergi soping moping lagik.. Banyak nya kenangan yang terukir antara kita kan akak.. Awal² nih memang terasa akak. sangat terasa. tapi apa boleh buat.. tempat isteri di sisi suami :)




Hari isnin.. abaikan sms dan bateri yang lemah itu. ngee~~

akak tim selesa panggey haku dengan nama MINAH. Nama mak haku sudah di panggey. kekadang kalau sembang panggey min. hehehe!! tak apa akak.. selagi myna rasa masih dihormati. layannn! Ada juga gelaran nih dekat haku. nak tau klik SINI. Kedah kan selalu guna bahasa nih.. jadik fadan muka haku.. kahhhhh!!

Haku publish entry Ceriteria Akak Tim dan Melda pada 24hb. Hari weeknandos. kebetulan hari tu tak ke mana².. Esok malam, hari mood monday blues akak send sms dekat haku. Haku dah reply laju² dekat akak.. Alalala akak..saling merindu kita.

InsyaAllah.. kalau myna ke sana myna roger akak. Kalau ikutkan ada plan nak ke sana. Semua tu depend pada Mr.A. Susah nak janji sebab Mr.A punya plan.. Up up jadik. Begitu lah qoedah koje untuk keamanan negara.. sigh*. Tengah perjalanan menuju kemana² destinasi..tetiba kena roger.. Hmm pusing balik. BATAL. Apapun pegang pada moto nih.. KESIAGAAN. kann~~


sayang @myn@ ^_^

5 comments:

LyNn HaMzAh said...

ha...nanti Mr A dah balik boleh la ajak Mr A gie KK jumpa kak tim...lepaskan rindu dendam masing2...hehehehe...

~ShaFiza~ said...

terharunya bila baca sms mcm tue kan.boleh buat menitis air mata silap haribulan. be strong akak. nanti jln2 di KK leh la jumpe kak tim.

Amyna said...

@Kak Lynn: Rindu berdendem.. ekeke

Amyna said...

@shafiza: Ya InsyaAllah.. harap Mr.A boley cuti lama². ngee~~

ieda said...

huhuhu sedih lakk baca sms tuu .. cam org bercinta lak huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...