Tuesday, October 26, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam


Give Away shotpom GA. Hehehe!! Untuk GA kali nih haku di invite sendiri oleh pihak penganjur. Penganjur dengan Tag Line Hari ini aku menulis untuk kenangan hari Esok. Yess!! Puan Atie.

Terima kasih banyak² ya atie, sudi kongsikan GA nih dengan myna. Mood GA pula kali nih mana tak nya berturut² entry GA. Muahahaha!! Menurut beliau.."Tiba2 jer teringin nak buat Lucky Draw hehehe... maka dengan ini tepat jam 5.00 pagi aku lancarkan"

Hari nih 26 Oktober ya kawan² dan GA nih akan tamat pada 30 November 2010. So apa lagik Jom la join. Hadiah nya berupa Laptop Accessories *_*



Syarat² untuk Join GA nih Leh rujuk sini 1st Lucky Draw by Atie Aizam.

Dengan ini haku nak Tag DeeM dengan TagLine IniE sAyA bAh . Rakan² blogger yang lain pun jom la join. Support semangat kawan² dan eratkan silaraturrahim di alam maya. Okeh dah.. Ada koje menanti.. Zaasssss!!!

Mode: Punya lama amik masa nak siap entry nih. Busy..Sat² kena turun bawah, sat² p hujung nun. gaya nak menepek sini..kena pick up phone. itu lah koje.. =D


sayang @myn@ ^_^


4 comments:

ieda said...

hehheheh kerja tetap kerja kann .. akak pun update tapi curi2 .. heheh

rajin joint GA .. :)

Amyna said...

ya ieda..
Kalau terlampau sibuk.. langsung x dan nak hafdate. balik umah selepok kepenatan..

Nih baru start merajinkan diri join GA.. support kawan². Jom la ida join..

atie aizam said...

Salam myna.. atie dtg ni.. ok semua syarat lulus dengan cemerlang yer hikhik..

Semoga berjaya.. rajin2 lah singgah blog.. mungkin ada hadiah sampingan dan perlu maklumkan dalam tempoh tertentu yang anda adalah pemenang hadiah sampingan huhuhu..

Wah..pjgnye komen hehe.. erkk MR A lom balik ekk .. sambil cubit myna n senyum gatai! :))

Amyna said...

wslam atie.. Syukur Alhamdulillah. Moga bertuah lah ehh. InsyaAllah..hehehe!!

Adehh adeh.. sakit manja nih kena cubit gatai dr atie.. ha3. Mr.A di transit MINDEF dah. tunggu nak fly ke sini. Owhhss so xicted. Phewwww!! Lalalalala~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...