Monday, October 18, 2010

Sentiasa Yang Terbaik ^_^

untukMu Mr. A..

sentiasa yang terbaik

sebelum nih haku ada publish entry Moga segalanya dipermudahkan. Maksudnya pergerakkan 15hb tempoh hari tu betul lah. Tapi email nih yang tak betul kot. hik3x.

Menurut email Mr.A pelayaran dah bermula 14hb (waktu malaysia) yang lepas, dalam email ni di sana masih dalam 13hb (waktu perantauan).. Kiranya lewat satu hari dari hari text (sms) yang haku terima. Haku pun dah konpius, tak tahu juga lah mana satu yang betul. Susah nak dijangka :(

Walaumacammana pun, pelayaran pasti dah bermula kerana selepas text (sms) last haku tempoh hari sehingga saat ini juga tiada sebarang respon dari Mr.A. Di email pun tak ada juga.. Alhamdulillah. sabar menanti ya Puan Myna =D

sabar menanti

Yerpp memang betul dah lama kami tak tengok wajah antara satu sama lain, bertentang mata lagik lah tidak. jauh sama sekali. Semalam haku pergi pangkalan sana, pihak pangkalan ada kirimkan video rakaman ucapan hari raya dan diselit juga rakaman aktiviti² mereka disana. Itu lah 1st time haku tengok Gambar Mr.A sepanjang Mr.A di perantauan. Lama 4 Bulan menghampiri 5 bulan. haishhhh!!

Masa melihat video tu air mata haku tak tertahan wey, sebak sangat.. dalam masa yang sama ketawa juga coz macam² perubahan dah berlaku sepanjang mereka di sana.. Lucu!!. Mr.A nampak macam bolat sikit. Alhamdulillah senang hati sayang di sana ehh. Syukur ^_^.

Ayang sentiasa mendoakan kesejahteraan sayang di sana. Moga selamat dalam pelayaran pulang ke M'sia.. InsyaAllah. "SENTIASA YANG TERBAIK".


sayang @myn@ ^_^



13 comments:

MiSs TOrA said...

sedey lak baca n3 ni...sabar ye..=)

Amyna said...

Janji Allah itu kan indah.. InsyaAllah ^_^

Gayahspears said...

sedey :( Janji Allah.. andai itu takdirnya :( uwaaaa...sabar ya myna...

ctnurkhijah said...

sabar....sabar...
tak lama dah tu....
nnt AA dapat kawan la....hehehe

Amyna said...

@Gayah: Sabar lah kunci selama ini.. Moga Mr.A selamat. itu harapan myna skrg..

Amyna said...

@CT: ya InsyaAllah ct, Woww!! berderau rasa.. x sabaq juga nih..hahaha!!

paan said...

sabar ye...huhuhu..lum kawin lagi.xde pengalaman..

Entri terbaru->Tutorial Submit Blog / Web ke Google

hamzah ian said...

alahai...

HaNTwO said...

hehehe kesiannya...xpe sabar tu perlu..moga encik A selamat pulang aminnn... :)

hiro said...

iman.

Amyna said...

@Paan: Aiyoo paan, x mestinya dah kawin melalui macam nih. berkasih bercinta pun sama juga. haishhh!

Amyna said...

@Hamzah: tulung sambung ya - lama menanti. ahaksss!!

Amyna said...

@Han: Ya InsyaAllah.. memang itu harapan yang menggunung skrg.

@Hiro: betul.. iman adalah umpama mutiara yang menyinari kegelapan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...