Tuesday, October 12, 2010

@INTURA di hari ke-3- Perolehan stok beralih

Masuk hari ke-3 majoriti dah mesra² gitu..Auuwww! setiap aktiviti di aturkan pun jadik mudah.. okehh haku suka begitu.. hoyeahhhh!

Sebelum sesi ceramah stok & stor bermula..

kami di beri 1 jam untuk sesi pemantapan minda. Jadik kami semua pakat masuk library menelaah ilmu, baca paper, magazine segala.. Sambil tu posing tatap ada yoo...hik3x.dah cukup masa.. semua juga pakat² gerak naik ke atas. sesi ceramah stok & stor akan bermula sebentar lagi.. On da way nak naik atas pun dan lagi semadikan kenangan dekat ruang lobby pejabat pentadbiran =DPenuh tumpuan mendengar ceramah.. tipu* . Tapi apa yang di sampaikan mendapat respon terbaik dari kami.. Haku kalau dah ngantuk mula lah bersesi soal jawab. itu yang penceramah lagik rancak menceramahkan kami..

Masa pencermah duk ceramah kat depan.. haku boley terpejam sambil tengok. dah la duduk baris depan.. adeh la. buat malu jerk.. wekkk!Time take 5.. sempat lagik. Amy nak bergambar. Haku on sajork.. sukAaaa!!


Sesi ceramah Stok & stor ari ke-3 tamat jam 4 petang.. yihAaaa! Pehtu kami ada aktiviti perolehan stok beralih yang dibawa khas oleh Pihak INTURA.. Lokasi nya adalah.. jauh pandangan permai.. di situ "Tanjung Dawai ".


Aktiviti ni bercampur dengan kumpulan² kursus yang lain.. Makanya pihak INTURA menyediakan 2 buah bas sebagai perkhidmatan pengangkutan kami :-)Tu dia masing² dengan gaya Model tersendiri. Model ikan masin, ija model belacans & wawa amik semua dekat dia.. Model seluruh kedai..Masa kami kat tanjung dawai ada pasar malam. rabak lagik poket. Tapi tidak serabak di gerai² nun.. Kami duk carik laksa tanjung dawai. Sayang seribu kali sayang. Gerai laksa yang terbaik dan pemes itu tutup.. Terlambat sikit jerk kami sampai ke hujung nun..sakan sangat duk menguruskan perolehan stok. Anggap sahaja bukan rezki untuk kami..Masing² dah ada karung hasil Perolehan Stok.. tak sia² INTURA sediakan Bas. Thanks ya Pak Incik pemandu. Maaf ya cheq tak ingat dah nama. Lupa.....

Ini sahaja aktiviti Hari ketiga di sebalah siang..Malam nya aktiviti lain lagik. nanti haku cerita di lain entri.. Sekian~~


sayang @myn@ ^_^


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...