Thursday, October 7, 2010

Now @teratak MakAyah ^_~

Sekarang haku bersiaran langsung dari teratak MakAyah.. stremyx lajuu..Uuu. SukAnya yeay! Selepas selesai sesi penutupan kursus, caragas hantar adik fomfuan haku itu ke kuliah & terus Zasss menekan pedal kancil itu menuju ke teratak MakAyah..



Sampai kat umah tadi.. ratuhati orang 1st yang membuka pintu dan sambut kepulangan haku =D. Budak kicik nih tak ada.. pergi bermain dengan kawan²... Bila sedar haku adalah insan yang ke hulu ke hilir tu.. terus menjerit panggey nama haku, Dan dan tu juga dia melekat jerk dengan haku. Kawan² ke mana.. astro ceria pun ke mana..tak peduli dah dia.



Malam nih haku dinner & sleep di Teratak MakAyah. Ketupat tu ratuhati haku buat sempena untuk esok hari, ratuhati raya puasa sunat 6.. Alhamdulillah ratuhati selesai menyempurnakan.. haku?? hanya 3 hari yang mampu, kekangan masa weyy. Mujur sunat sahaja =D.

Alahai.. esok gerak lagik ke Uitm amik adik fomfuan haku itu dan terus ke Lapangan Terbang Penang.. :-(

selamat tinggal Kuala Nerang.. selamat datang Tawau... ngee~~


sayang @myn@ ^_^

6 comments:

Izan Ishak said...

bestnya myna...dpt lagi balik kg ye... apa pun teratak makayah n masakan ratuhati mmg paling best kan~~

Amyna said...

Yerpp.. tepat. lama2 sekali dapat balik di layan bagaikan puteri. hoh!

along said...

jelesnye...kirim salam semua no...

deem said...

bestnya balik kampung...yg paling best tu budak kecik tulah...hehehe...welkam back to tawau.

Amyna said...

@Along: buat pa nak jeles long, ari tu kan along pun balik juga.. hik hik hik!

@DeeM: Hehehe.. sampai sudah d sini. flight delay wehh..

MiZi said...

adui la pagi pagi layan gambo2 camni buat perut makin lapar plak...lalala:

http://contengcorner.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...