Monday, October 4, 2010

makan² bersama kawan baru

Semalam selepas register kami di maklumkan yang makan malam tak disediakan untuk hari nie. Ada yang mengadu lapar, tiada transport nak keluar membeli makanan. kalau dah mai dengan bas nak cari tranport nya di mana? pehtu peserta yang mai majoriti 1st time jejak sini. depa dari kelantan dan pahang. Itu sebab ada yang jam 6 pagi pun dah sampai sini.. Dah kata jauh kan, memang dorunk tak tahu la selok belok sini. Jangan kata depa..haku sendiri pun buta jalan juga ;p



Kesian adik haku..kepenatan drive menuju ke sini. Mulanya nak suruh dia rest dulu sebelum gerak balik ke uitm nun. Dah pihak intan cakap tak disediakan makanan dia on sajork kalau mau p carik makanan dulu dengan syarat haku yang drive :(



Jenuh jugak duk pikiaq kat mana nak bawa depa p makan. Nak bawa makan fastfood, tapi macam tak sesuai pula coz kak leha pun cakap itu makanan orang muda. hik3x. Nasi kandaq, ada yang cakap tak berselera.. Last haku recall balik medan makan yang Mr.A pernah bawa haku.. Teruss zass medan selera dekat belakang jabatan² kerajaan ni. Mujur masih bertapak di sini.. Kalau dah berubah..jenuh merayau mencari lagi.



Nisa bersama kawan baru haku.."kawan akak, kawanmu juga wahai gadis aktifast" (^_~)



kami pakat² makan sate dulu sementara tunggu oder lain belum juga muncul. lambat cikit. kecuali bihun sup adik haku. Adik haku dah makan sampai dah ketat perut oder kami baru sampai..



dari cerah sampai ke gelap punya menunggu koyteow TomYam ;p
Mujur sedap. kalau tak harus berangin haku.. Dah sampai apa lagik.. terus Bismillah.. Ko tengok haku.. kiri kanan bermangkuk, mengalah kan orang yang tak makan dari pagi tadik :D


==> Jawatan ija sama dengan haku & akak leha pula PPLV dari ILP kelantan.

sayang @myn@ ^_^

7 comments:

lan_ax said...

dengan kawan2 blogger xnk makan sama?? buat open house ke..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Amyna said...

InsyaAllah.. tapi kalau saya buat uols kena turun d tawau la ya.. ngee~~

Fitrihadi.com said...

eh uitm dah register second intake ke??

woo satay my fav! hehe

hajarus said...

sker nyer xtvt makan2...

Amyna said...

@fitri: Alo myna tak sure pula tentang kemasukkan tu. aiyaoooo!!

@hajar: hoyeahh.. makan pree lagik suka. ekeke.

deem said...

best na kursus tempat sendri.2 in 1 ni...hehehe

Amyna said...

@Deem: hahaha.. rezki jangan di tolak. tumpang bekesempatan. sambar saja..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...