Friday, July 9, 2010

5 kursus running last week...

Sebelum tuh haku nak uat pembetulan ya.. kursus yang running last week bukan tiga TAPI lima kursus.. Haku maklumkan kat entry weeknandos aktividaise.

1- Kursus Penyelenggaraan komputer
2- Kursus Asas Jahitan Manik
3- Kursus English For Comunication

tambah lagik 2..

4- Kursus solekan & kecantikkan
5- Kursus Enjin kenderaan / pendawaian elektrik (haku x ingat sudah)

~~ Kursus Penyelenggaraan komputer ~~
penceramah : En. Suhaimi
Peserta : Pelajar Sek. Men. Teknik Tawau

komputer

penyelenggaraan komputer

teknik tawau


~~ Kursus Asas Jahitan Manik ~~
Penceramah : Kak Ani Tukang Jahit
Peserta : Belia daerah.

jahitan manik

kolej


~~ Kursus English For Comunication ~~
Penceramah : En. Wilson
Peserta : Guru² Tadika Perpaduan

komuniti





~~ Kursus solekan & kecantikkan ~~
Penceramah : Kedai Andaman Pengantin
Peserta : Masyarakat setempat

tadika perpaduan




kursus yang ke-5 nih haku x dak gambar coz dilaksanakan kat bengkel Automotif sana nun.. haku x sempat lorr nak menapaks ke sana.. kat bangunan nih pun dah penat menapaks.. ini kan nak terjah ke sana.. hehehe. alasan semata²~ nama kursus yang dilaksanakan pun haku x confirm.. tapi haku tau, tenaga pengajar kat sana ialah En. Ngu Toh Onn. Kursus Enjin kenderaan ke? ehh pendawaian elektrik.. ehhh... apa² jerk lah... hahaha!!

Pada kawan² yang berminat nak join kursus² pendek nih.. leh la berhubung dengan Kolej Komuniti yang berdekatan...
Macam² kursus boley.. uols request nanti kita dicide.. satu Malaysia ma.. tetiba, heh heh heh...Layannnn!!


6 comments:

Izan Ishak said...

macam2 kursus ye ada kat situ~

miwwa J said...

waa nampak cam best ye

hajarus said...

wow nampak best la kursus2 tu sumer myna...

Amyna said...

izan~ a'ah iejan.. ikut keperluan peserta..sebab nih kursus pendek.. under Unit pengajian sepanjang hayat.

kami akan kompul dulu peserta.. bila cukup kursus akan running... tapi kalau by group..kami terus running.. he3.

Amyna said...

miwwa J~ hehehe, kalau berminat leh hubungi kolej komuniti yang berdekatan... wahh promote puloks..

Amyna said...

hajar~ ya hajar best, esok turn myna sendiri laks merasa jadik peserta kursus... hehhe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...