Thursday, July 29, 2010

House warming by Fadli

Ini aktiviti last week... kesinambungan dari entry deem iaitu Update apa saja. Tahniah deem, ko sekarang betul² menjadi blogger tegar ah.. sampai makan pun mau skip². jangan begitu bah.. nanti sakit, susah mau cari pengganti seperti mu ohh..

Actually hari sabtu tu haku koje untuk uruskan peralatan² pelupusan. Kan baru nie haku busy dengan pelupusan.. sampai nak termuntah duk baca no chasis, sendi tulang semua jangan di cakap lah..sakit & lengoh. Tapi tak apa.. Isteri tentera mesti kuat semangat (kata² Mr.A). alololo~ sayang, ayang really² lurve u like crazyy... Opss!!

Dari pagi duk buat koje..angkut sana, angkut sini.. sedar² dah tengah hari..time to eat. hahaha! Apa lagi.. terjah ke umah fadli.. Makan free la katakan.. Perjalanan kami ke sana deem dah cerita dalam blog dia.. so, uols rajin² lah jenguk kat blog deem ehh.. kami p bertiga sahaja. Haku, deem & bosku Azri.



Memang betul kami sesat..Masa pergi tu okay lagik coz ada kawan kami yang duluan sampai.. so kami amik plan dari dorunk la. Sampai dengan jayanya.. Time balik tu yang kami sesat.. 2 @ 3 lorong azri masuk.. sampai ujung tapi jalan mati.. adehh!! Lorong sebelah nampak.. nak ke sebelah kena keluar ikut lorong masuk juga.. x leh nak pintas². Air laut yooo!

Tapi best la..Persekitaran nya macam perumahan tanah rancangan Felcra & Felda.. Bayangan kampung halamanku menjelama.. tersusun gitu. Sekarang di sana memang agak lapang sikit. kedepan nanti, bila pokok² dah mula besar, umah pun dah tambah² kasi besar..lagik cantik... Meriahhhh!

okeh.. itu jerk cerita ceriti kami ke house warming fadli... Terima kasey ya ging. Makanan nya pun sodapp.. Tapai tu, tapai oh tapai sedapppp!!


5 comments:

Hariz said...

Mau Tapaiiiiiiiiiiii

New Entry Prof-Hariz
Keajaiban Malam Jumaat

Amyna said...

hehehe.. tapai d sana tu sedap, manishhhh!!

inisaya said...

sudah tau kan itu jalan.nanti raya boleh terjah itu rumah baru.best3....ada jambatan yg panjang dan bersimpang siur...hehehe

Amyna said...

iya iya lah.. nice ohh itu penempatan.raya nih mengkalik ndak dapat kita berjalan² macam tahun lepas.. ku cuti raya lama deem.. cik ana kita tu kan nak tawin.. hu3.

AngahSayang2314 said...

kok macam mana bole sesat???
ermmm pelik??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...