Wednesday, July 21, 2010

previous pantas!!.

12 Julai 2010 (senin)- Persiapan

Minggu lepas sesi pendaftaran pelajar baru.. time tu haku d tugaskan sebagai AJK persiapan tempat. Better kasi lah haku AJK yang bersangkutan rapat dengan bidang koje haku kan.. Persiapan tempat tu bukan x boley, boley saja... Haku nih mana² jerk..semua terjah, tapi itu lah penat qoedahnya.. bila penat mula lah mengomel..hehehe.




13 Julai 2010 (Selasa)- pendafatran pelajar baru.

Awal pagi dah mula menapak sana sinun, atas bawah, setting tuh setting nih..hurmm!! Alhamdulillah majlis pendaftaran & suaikenal berjalan lancar, walaupun di pertengahan hari berlangsung minggu suaikenal ada permintaan setup tempat.. dengan bantuan dari Ahli JPP.. dapat d selesaikan jua.. Berkat KERJASAMA...



time petang haku balik koje..nampak la pelajar² nih duk melepaq ramai² kat tepi bangunan kolej. mereka dalam dilema tiada tempat penginapan.. alololo sedihh ohh. teringat macam mana lah kalau adik badik haku d tempat dorunk nih.. sedih3x. dah la jauh dari keluarga.. semua pelajar nih semester 1, depa dari sandakan...



x ingat semua.. nama depa nih. tapi yang paling ujung & serba putih tu haku ingat.. padin nama samaran nya.. heh heh heh!!

Opss!! bukan opish x da sediakan penginapan..tapi depa nih ada janji dengan geng senior. so tunggu punya tunggu..janji tinggal janji.. Kalau Mr.A ada boley jerk angkut bawa balik tumpang d umah dulu.. esok² carik umah sewa untuk dorunk, tapi haku x mampu laksanakan itu. uhukss!!



Alhamdulillah... Allah maha mengetahui segala²nya, kebetulan malam tuh rakan opish haku ada koje d umah rakan opish yang lain.. so, dia x bermalam d umahnya. Dia kasi depa bermalam dahulu d umahnya.. syukur3x. Haku balik umah jap..mandi & solat magrib.. pehtu baru g amik pelajar² nih angkut p antaq kat BSI. Tuh tuan tanah ngah turunkan mentera.. ahaksss!!

K'aini seperti yang kita sembang² ari tu.. terima kasey ya, jasa baik k'aini hanya tuhan yang mampu membalas nya.. myna vangga dengan pengorbanan k'aini nih.. Thumb Up!!

15 Julai 2010 (Khamis)- Pemberian dari ex-student



Yess!! haku terima satu tupperware kek cokelat dari ex-student. haku x mamam sorang² ya, haku kongsikan dengan geng² opish yang lain.. k'aini pun ada dapat juga 1 tupperware.. Tapi untuk boos haku lagik besar tupperware nya.. wohohohoho!!!

Alhamdulillah..rezki jangan d tolak, musuh jangan d cari.. Thanks ya fify yana. Nanti² buat lagik & submit kat sini ya..blushh!!



2 comments:

tim said...

huh.....kek cokelat also my pebret

hajarus said...

sedapnyer kek coklat tu myna.... ohhh dugaan... ;d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...