Thursday, July 15, 2010

Baik..Syukur Alhamdulillah.


Walaupun perasaan haku sedih dengan dugaan yang mak lalui sekarang. haku nak kongsikan kegembiraan yang haku terima hari ini..

Syukur Alhamdulillah...
Terima kasey ya Allah..kau telah memakbulkan permintaan hamba mu yang lemah ini. Moga rezki & rahmatmu sentiasa bersama ku dalam menjalani kehidupan seharian.

Kegembiraan haku dengan keputusan PTK. Syukur Ya Allah. syukur..




Sekarang nih haku hanya mempunyai satu sahaja peluang lagik untuk perbaiki keputusan Ini. Moga kali terakhir nih haku memperolehi keputusan Gred A, CEMERLANG Aras IV. InsyaAllah... :d

Plan dengan kawan nak amik next sesi iaitu 27 September nih.. tapi haku rasa x dapat lah nak join coz time tu maybe haku dalam mood bercuti. Baru balik dari kampung. Nama pun ini peluang terakhir.. harus bersedia sebaik mungkin..
Kann kan!!

Mode: Sedih x dapat kongsikan kegembiraan ini dengan Mr.A.. hu3. x apa. sabar kunci segala²nya. Moga pelangi indah akan mewarnai segala²nya...




6 comments:

intan syahierah said...

salam..
hye akak..
tahniah taw..

Amyna said...

wsalam..
terima kasey ya intan :)

Lagenda said...

congrate..cuba bersungguh2 taw..mak dah past 2 years..tgh ni tunggu APC plak..

Amyna said...

ermm..tahniah utk mak juga.. mak boley anak mak pun sure boley..he3.

siti nurkhijah said...

tahniah..
ct dah majuk ngan PTK ni...
tinggal 1 paper ja.. dari aras 3, jadi 2 then jadi 1...huhuhu
thn depan la kot try skali lagi..

Amyna said...

hehehe.. myna pun tahun depan baru amik. thn nih x sempat lah ct.. 27 sept exam. masa tuh sure dalam mood bercuti.. Mr.A pun baru baliks... ngeh3x.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...