Friday, July 16, 2010

Penangan game snickers..

Game snickers nih mengasyikkan ohh..Memang semua game melalaikan.. tapi sekarang snickers nih menarik minat kami menepek jerk ngadap skrin. Geramsss punya pasal!!

Target awal x mau ngadap..last² ngadap juga, salah sorang yang dah tergoda nih ha.. kawan haku.. wohohohoho!! asyik betul dia..




uols main x games nih.. Rekod masa terbaik yang haku pernah dapat 15 seconds.. itu pun puas berulang kali mencuba. naik pinau mata ohh. Ada yang berjaya 5 second tau.. tabik spring lah sama dorunk yang berjaya catat rekod 5 second tuh..

haku main suka² jerk..tapi macam nak pencen dah. sakit mata (Ehh..boley caya ka?) kalau uols nak meh lek klik sini Games Snickers. Atau klik jerk iklan snickers yang menyerlah d blog haku or blog kawan². sambil main games sambil derma..hikss!!


6 comments:

asked said...

sickers?
game ape tu~

Amyna said...

bukan sickers..tapi snickers..
utk lebey detail leh klik link nih ya pren. http://www.snickersgame.com/index.html .

OrenLimau said...

hhaha.akak,saya pun men game ni
tapi susah la nak score masa hebat2.
rasanya masalah mouse kot.heee

Amyna said...

hehehe.. sian tikus juga d salahkan ehh. akak pun sama, dah hempuk2 tikus tue.. ekekke.

sop said...

kalau sop, mmg malas nak main.. kurang bakat
cam game2 sebelum ni, mmg susah nak dpt top ten..
lg pun x sempat nak ngadap tuh jer..

inisaya said...

x nk kumen game nih...nk kumen org yg men game ni...asl rmbut dia xda stail na.....konfom dah lama x g salun tuh...ekekekeke....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...