Monday, July 12, 2010

d'Bestest Blog by Manja Design Apparels

Terima kasey kepada manja coz sudi kongsikan award nih dengan myna.. sebelum tuh nak mohon maaf banyak² coz lambat myna publishkan award nih. 9 Julai lagik manja kirim kan.. ngee~~

Nih link blog manja : manja8804 Dot blogspot Dot com




Dah amik award,mesti penuhi syarat puloks. Antara syarat² yang di kenakan kepada penerima award the bestest Blog ialah :

1- Anda mesti memuji si pemberi Award
==> Ermm... manja memang seorang yang peramah, cara dia menegur d cbox sudah cukup membuktikan yang manja nih seorang yang gila² & suka mengusik. senang mendapat kawan nih.myna suka... ekeke. Myna bukan puji lebey2 ya, kalau lebey pun x kan dapat tudung syiria free na.. ngeh3x.. apa yang myna cakap nih berkait juga dengan pengakuan manja dekat tag 20 tentang aku beb.
==> So Sweet ohh manja nih.. Nak tengok rupa paras ibu kepada 3 anak nih.. leh singgah kat d sebelah na.. kalau beli tudung sekali pun bagus juga..ekekke.

2. Sila bagi award ni kepada 10 bloggers yang lain.
==> hurmm!! dah tiba masa nya untuk kongsikan kepada blogger² yang lain.. jum3x tengok sapa yang best.. ^_^.

a- Mak Best = http://lagenda-duniablogku.blogspot.com
b- Zaza = http://zazatheblogger.blogspot.com
c- Cikgu Farha = http://cikgufarha.blogspot.com
d- Tembume = http://lilscherzow.blogspot.com
e- Sidar = http://butterflyfrost.blogspot.com
f- Cik Lala = http://hidopkudandiriku.blogspot.com
g- Hajar = http://hajar-hajarus.blogspot.com
h-CtNurkhijah = http://naufalnnureen.blogspot.com
i- MissAmy = http://missamy92.blogspot.com/
j- Along = http://zamzara-togethern4ever.blogspot.com/

3. Anda mesti memberitahu kepada 10 bloggers tadi.
==> memberitahu?? nanti dah publish, opcos haku inform kat depa² semua.kalau x cam na depa nak tau kan.. x pasai² nanti syok sendiri..hikss!!

4. Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best,great.
==> Halamaks!! haku pun x tau nak habaq cam na? sebab manja suka kot mai kat blog haku.. saling tegur menegur..tambah kenalan baru.. itu kan berkait dengan pengakuan tentang diri manja.. heh!.

okies.. dah abis da.. kepada kawan² yang tersenarai da best tu silalah amik yoo..sekian terima kaseyyy!!





3 comments:

Riswan Septriayadi said...

Hey, Nice blog bro.. Keep posting. How about link exchange please. Add me first then I will add yours.
Thanks.

Regards,
wisatabintet

ManJa DeSign AppaReLs said...

huhuhu..sonoknyer baca...
thanks myna sudi amik award....
huhuhu lagi sonoknyer...

siti nurkhijah said...

dah amik dah..

http://naufalnnureen.blogspot.com/2010/07/dbestest-blog-until-everever.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...