Monday, July 5, 2010

J0Mmm!! kita join give away from Rusia & mesir

Sticky Mode Entry
untuk 2 hari sahaja.. harap maklong ya!!


haihoihai hai all my pren (blogger).. haku dah join Give Away dari Rusia & mesir. Penganjur nya dua orang tau..bukan sorang, mereka² itu adalah warganegara malaysia... yeahh!! tapi sekarang belajar d sana.. ujung bulan nih depa dua nak balik m'sia.. Moga depa mendarat dengan selamatnya.. InsyaAllah.

syarat² nak join Give Away nih sangat lah mudah & paling penting kita dapat mengeratkan silaraturrahim antara blogger² lain.. itu yang kita mahu. namapun 1 m'sia.. hikss!! Okies memudahkan uols.. jom haku kopipes kan syarat²nya..

1- Jadi Follower Blog tuan penganjur ( Bukti penyertaan nih )
==> oledy done!followers ke 336.. leh klik kat link atas tuh ya.. http://www.kamiterritory.blogspot.com/

2- Buat simple entry berkenaan give away yang bertajuk " Jom join Give Away Rusia & Mesir ".
==> tajuk pun dah d bagi..x yah nak pening2 pikiaq.. entry kalau x tau nak tulis apa.. hampa kopipes jerk macam haku buat nih..ekeke.

3- Upload banner yang depa dua buat tuh kat entry & sidebar blog uols. pastikan link kan banner tu dengan link blog depa na..
==> okies.. dah setel. cantik banner depa, warna warni kehidupan.. ^_^



4- Mesti hebahkan pada geng² blogger..
==> macam yang haku uat nih & ada yang haku inform ke shoutmix/shoutbox kamu.. jangan marah Aaa.. nanti kena jual. hehehe!

5- Mesti tinggalkan link entry yang uols publish kan tuh di comment blog tuan penganjur.. ini semua nak memudahkan penilaian pihak penganjur untuk beri give away.. Opss!! jangan lupa bagitau hadiah pilihan uols samaada Mesir/ Rusia. Comment dari uols mesti berbunyi cam nih :

"Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA @ MESIR ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)

==> Senangkan ayat untuk comment pun dah di bagi.. huhuhu! sat g dah publish haku kopipes link nih kat blog tuan penganjur.. uols kalau join jangan lupa tau.. kalau rajin tuh..tepek la kat comment haku sekali..leh haku baca gaks..ngee~

6- Senang sahajakan..
==> Yupss!! sangat mudah. So apa lagik uols..J0Mmm! kita join Give Away From Rusia & Mesir.. Kalau x tersenarai sebagai penerima jangan lah amik hati ya.. yang penting kita eratkan silaraturrahim & heppy blogging!!

Give Away nih bermula 1 Julai 2010 hingga 30 Julai 2010... jangan tunggu lama². jum join sekarang juga!!! ewwahhh...

Sekali lagik..untuk maklumat lanjut.. leh direct ke link pihak penganjur ya!!



Mode:Mr.A tuh merata dunia dah jejak, teringin juga haku nak p jejak kaki kat sana.. tapi bila ehh. Hurmm!!



5 comments:

Miyuki Aoi said...

cam bez.. nak join... hehe

Amyna said...

Jum3x.. senang jerk..sebab ayat emas sumua dah d kasi.. hehe. mana tau ada rezki utk kita.. InsyaAllah.join ehh pren..

hajarus said...

good luck myna ;d

Amyna said...

ngeh3x..terima kasey hajar. hajar jum la join juga.. hi4.

.: Keyri + Atiqah:. said...

Hye dear! tQ sbb join Give Away Rusia & Mesir. Tnggu keputusan hujung bln Julai nie k. Semoga berjaya! (^^,)v

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...