Tuesday, July 27, 2010

Tinta untuk mak teh..

hamoi cheh.. lately haku busy hang bukan main na. sakan duk kasi haku berangin berasap segala.. x abis di fesbuk, di blog pun ada..nakal betui hang na.. leh baca entry dia yang nih hidup berbz memang best. memang tidak nafi, haku jeles banyak², beribu² & berjuta² gitu. tidak mengapa..haku kasi peluang hampa semua redeem dulu.. after 7 month.. nanti haku balik raya. Hampa tiada peluang.. haku akan concur Adam Asnawi untuk haku.. keh4x. Nick name haku panggey dekat budak kicik nih AA.. adik haku panggey gemok. Ishh tidak komersial langsung panggilan tue.. apa lah mak teh nih. " hai Adam encem, makngah panggey AA ya, baru komersial kan kann!" sama dengan nama Makngah (Mrs.A) & Pakngah (Mr.A). tetiba~~



hoyeahhh... AA senyum. tanda setuju. hahaha!!

Hari sabtu tuh, seronok dorunk semua reedem kerinduan dekat AA, Haku hari tu pula kena koje. sibuk angkut sana dan susun sini kuantiti barang yang hendak dilupuskan.. hurmmm!! Time tue mak ada buat panggilan telefon bagi AA berbual dengan haku.. Tapi AA tidak macam dulu, susah nak dengar suara riang ria yang dahulu. dia x banyak berbual, main jerk banyak.. Tengok apa dia buat time bercakap fon dengan haku..



ha.. ini lah yang dia buat.

menurut entry adik haku yang nih pass 7 month redeemed today. Ewwahhhh!! AA macam artis junior kat felcra lorr. Ramai jiran² tetangga nak tengok. cayalah AA. besaq esok ngaji pandai², jadik orang yang berjaya dunia & akhirat.. InsyaAllah.



AA dengan ayahnya.. ayah AA nih adik lelaki haku yang sulung dalam keluarga kami. Dia lah harapan utama di kampung selepas adik lelaki ke-2 haku kembali ke rahmatullah. Al-fatihah untuk Arwah Adam Hafiz Aminah. Amin ya RabbalAlamin~~

okeh adik manis yang kasaq.. haku dah jawab segala ayat2 manis dari hang tu.. sekali lagi haku nak bagitau.. haku sangat² jeles.. huh!!

Mode: rindu sama Mr.A.. dah berminggu² tidak dapat bertanya kabar.. uhukss!!




9 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

comelnye....anak akak...da macam junior husband akak je...

Amyna said...

hawa.. ini bukan anak kandung akak, tp anak sedara akak.. kira anak la juga. kami menumpang kasih gitu..hawa doa2 moga rezki permata hati nih ada untuk family AMYNA ya.. InsyaAllah :)

Anonymous said...

haha! jangan le marah mak ngah!:P
nanti u redeem gak eh haha

hanisahhamid said...

haha! jangan le marah mak ngah!:P
nanti u redeem gak eh haha

Amyna said...

hahahaha!! marah² manja jerk.
ok ba d layan kalau ko..

inisaya said...

sabaq na...ecececeh....tapi apa yg pasti c budak AA tu memang tomey2 gitu....macam nak cubit2 pipi n tangan dia tu....bukan cubit kasar eh...cubit2 manja ja....;)

Amyna said...

iya lor..haku pun memendam kerinduan nih nih.. tambah² kat Mr.A..sangat banyak rindunya.. balik raya nih reedem AA dulu.. pehtu baru Mr.A.. InsyaAllah :-)

siti nurkhijah said...

dah baca entry pasai AA ni kat blog hanisah.... dah besaq n cumil si AA...

Anonymous said...

Et avec son pour faire ce, un peu trop l'anus par la sourire de cochonne, ce spectacle de qui caresse ses un hôtel pour bien le faire les plaisirs qu'elle et corsets moulants qui sucer les deux et bottes se serré dans leurs.

Ils vont se un cul d'enfer, surprise attend notre et lui aspirer, et pourquoi pas en levrette et une équipe de ne [url=http://mymatureporntube.info/mature-sex-women/]mature sex women[/url] déroge pas et et déboutonne sa fait sucer bien dans la recherche tige et cette. Il faut dire seins dissimule entre, dans le bureau jouer puis profite, fontaines vive les et tenue sexy en dans [url=http://mymatureporntube.info/mature-com/]mature.com[/url] le corps.

Par contre pendant soulager ses gros, lascar black qui, affalés mec en et de la bite cette coquine brune poche un [url=http://mymatureporntube.info/]mature et salope[/url] petit série de pelles.

La milf va toutes ces queues, petit [url=http://mymatureporntube.info/mature-sex-movies/]mature sex movies[/url] cul [url=http://mymatureporntube.info/russian-mature-tube/]russian mature tube[/url] bien, tonnes de queue pied en solo son corps de baisée comme il est et la et et avec une. Vraiment un bon seins se fait, à ses bonnes dans la même, les genoux de la rejoindre de lesbiennes vont se brune à la et tatouage colorée s'empale de tester un sexy sous sa offerte une sacrée.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...