Friday, July 2, 2010

Julai- 1st weeknandos aktividaise

Minggu nih haku koje coz ada 3 kursus akan running esok.

1- Kursus jahitan Manik
2- Baikpulih komputer
3- Bahasa Inglish

Dengan itu haku mengistiharkan. sehari suntuk haku akan berkampung d opish nun. hu3. Walaupun begitu BW tatap running yoo.. insyaAllah.

hari ahad maybe haku akan join aktividaise kelab staf untuk menziarah kelahiran anak staf & seterusnya menyampaikan sedikit sumbangan kepada keluarga staf.. ini haku x confirm lagik.. coz ada sahabat haku dari Kotak kinavaluse nak turun sini.. Kalau sempat haku join, kalau x.. sayonara...!!




6 comments:

CasaBlander said...

kursus jahitan manik tu macam best je..yuran dia mahal tak?

MrSup said...

rajin tol keje time weekend.. pekerja contoh ni..hehe :)

Amyna said...

casa blander: jahitan manik Rm30..semua peralatan kami sediakan.. perserta just bawa diri lengkap & bersedia untuk belajar..ngee~

p/s: hari nih 5 kursus running bukan 3.. huhu.solekan pun ada.

Amyna said...

Mr. Sup: Rajin kah...hahahha. yang penting enjoyyyy!!

yui92 said...

rajin btol attend sampai 3 kursus....






baca2 sini juga...
http://sesedaporen.blogspot.com

Amyna said...

Opsss!! bukan saya attend pren.. saya urusetia teknikal sahaja.. hu3.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...