Saturday, November 20, 2010

Ber' WC dengan AA

Baru hari nih berkesempatan untuk WebCAm dengan Adam Asnawi. Kebetulan kami baru lepas lunch. Jadi lepak² sambil menonton sukan Asia 2010. sekali Adik pompuan haku yang aktifast tu roger nak skype.. Lappy haku nih belum ada software skype, so kami WC melalui YM sahaja.



Muka hairan vs terkejut dari AA.. Mahu tapi malu ;p




Dah mahu.. macam² aksi AA buat...Hepy betul AA.. Haku pun turut hepy.



Dia nampak Mr.A duk lambai² sambil panggey nama dia.. terus tersenyum. Almaklumlah dah dekat 10 bulan AA tak bertentang mata dengan Mr.A...Orang sekelilingnya pun turut katawa. macam tu juga lah haku di sini.



AA tunjuk gigi dia dekat haku & Mr.A.. pehtu main cak Lop Cakkkk!! sampai penat.Siap tersembam muka dia kat kerusi. Ratuhati cakap AA dah penat... Lucu. hehehe!!

Haisshhh... rindunya kat AA... Nanti bolan dobelas MakNgah & PakNgah balik kita redeem kerinduan ya sayang.. Harap PakNgah dapat cuti. kalau tak dapat cuti juga macam yang lepas nih.. MakNgah nak merajuk, pura² tak paham koje PakNgah ;p

Last WC disconnected macam tu sahaja coz AA tekan button Shutdown... Sayang Oh sayang. cerdik sungguh!!

sayang @myn@ ^_^


16 comments:

hanisah hamid said...

bukan stakat shutdown. siap lipa lappy tu elokelok. cantek lah . bijak sangat beliau :DD

Amyna said...

hoh ya ka? ishh ishh mencuit hati betul AA nih.. x sabaq nak tunggu bolan dobelas..

sekamar rindu said...

salam...


cute nyaa..

Nuff4u said...

salam ziarah malam...

teratai said...

comel, mengingatkan kak masa anak2 kecik2, skrg mereka dah besar!

Amyna said...

@SekamarRindu: Terima kasih ya!! Syukur Alhamdulillah. Moga AA sentiasa dalam rahmat ilahi. InsyaAllah ^_^

AiDa AzRyN said...

cutenye adam! geram tgk!

http://www.aidaazryn.blogspot.com/

Amyna said...

@Nuff4u: Yerpp.. menyambut mesra salam ziarah dr pren.. Meh la singgah selalu na... Ngee~~

Amyna said...

@Teratai: Hehehe... besar cara besar pula kan.. semuanya mencipta kenangan terindah.. haipp haipp!!

Amyna said...

@Aida: Iya.. sama la..kami nih pakat2 menumpang kasih dengan anak sedara. Anak sendiri belum rezki..

Moga Rezki itu ada buat AMYNA.. usaha dan terus berusaha..InsyaAllah ^_^

Mujahadah said...

AA tekan shutdown sbb button shutdown tu ada cahaya, ye idak? ngee

Amyna said...

@Mujahadah: Iya tepat sekali.. kalau x silap cahaya warna biru.. menarik tertarik.. haipp!!

Mujahadah said...

:) yeap! budak2 memang cepat tertarik pada cahaya,... hehe.. anak sedara selalu sgt buat, nasib autosave semua file...

deqlis said...

salam..dtg jengah...:-)
tq dtg blog merah..:-)

meh laa rajin2 jengah..
opps yg lain jgn marah!!..

Amyna said...

@Mujahadah: Owhh ada pengalaman.. patut la memahami.. hehehe!!

Amyna said...

@DeqLis: oritee.. blog yang merah membara.semangat mesti menyala2.. ekekke.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...