Monday, November 29, 2010

Friendship award by ellen

Thank ya ellen... Actually award asal datang nya dari blog meizann09. Ellen settel yang ni myna masih ada lagi hutang tag dengan ellen.. hehehe!! tak apa kan ellen.. slow² myna kayuh.. =D




Soalan tag :

1) What do you think of Meizannon9's blog?
  • Blog hijau yang menggunakan 3 column, sama macam blog haku cuma warna berbeza.
  • Blogger dari sabahan.
  • Blog sorang isteri "Jadikanlah Aku isteri yang terbaik buatnya".. InsyaAllah ^_^.
  • Penjual Produk BIO Asli..Apa kata logo Produk Bio Asli kasi letak bahagian atas² sikit supaya blogger² atau pengungjung web nampak jelas.. haipp haip!!
  • 1st time myna menelek² ke sana, jangan marah ha.. moga dapat membantu pren.. kita sama² berbisnes.. hoyeahhhh!!
  • Dah itu jerk dulu.. Ngee~~

2) List down your friend's.
  • Demm ==> http://deem2884.blogspot.com/
  • Suya ==> http://heremybeautifulworld.blogspot.com/
  • Nisah ==> http://hanisahhamid56.blogspot.com/
  • Kak Lynn ==> http://lynnhamzah.blogspot.com/
  • Fadxieza ==> http://xieza258.blogspot.com/
  • Semua pengunjung blog Amyna.. sila lah amik~~ friendship!!
sayang @myn@ ^_^



10 comments:

deem said...

ok set geng!!nti i buat ye....

Amyna said...

berehhhh!!

ieda said...

cantik dik award nie :)

Amyna said...

thanks ieda.. meh la amik award ni.. :-)

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

salam amyna..
hi thanx ya atas komentor nye
hehehe..
take care.. kalau jalan2 dikudat
jgn lupa contact izan ya..
jgn lupa jalan2 diblog saya..
;)

Gayahspears said...

wah award~

aibaks said...

tahniah dapat award! hehe

laskar rainbow said...

tahniah dapat award ;)

Amyna said...

@Meizan: wslam.. orite pren... Kudat sana ehh. InsyaAllah. Belum pernah sampai lagi.. =D

Amyna said...

@Gayah: Ya gayah.. award.. heheh!

@Aikbaks & Laskar rainbow: Thanks ya!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...