Monday, November 8, 2010

Jam tangan dari Oman

Sebelum nih ada dapat perfume dari Teluk Eden.. boleh rujuk sini. Semua nya pemberian dari ChentaHati. Terima kasih sayang =D

Mr.A hulur bungkusan kotak dekat haku hari jumaat before bergerak ke Kota Kinabalu. Kami ke Kota Kinabalu untuk Gegarkan stompin' Sabah yang di sponsored dari pihak Nuffnang.. Mr.A cakap ingat nak bagi last day Mr.A cuti. Tapi tak sabar sangat rasa nak bagi dekat wife nya, dengan harapan wife nya boley bergaya ke Stompin' dengan jam tangan yang baru..heh!

jam tangan

Haku tak tahu pun Mr.A belikan jam tangan nih, rupanya dalam beg barang² operasi Mr.A sembunyikan bungkusan nih. Bijak sayang ehh. Kebetulan juga hari jumaat tu Mr.A kemaskan barang² operasi coz hari ni (isnin) Mr.A dah start berbaris untuk duty.. Mr.A takut nanti balik dari KK tak sempat nak kemaskan barang² operasi nya yang banyak itu. Boleh dikatakan ruangan ke dapur tu penuh dengan barang² operasi Mr.A sajork. Haku pun tak mampu nak menganggkat. Berat sangat. beg untuk alatan menyelam berenang pun dah tertarik urat belikat haku. Apa lagik barang² yang lain.. hmmm!

oman

Tada... ini jam nya. Sayangnya haku tak dapat nak memenuhi hasrat Mr.A untuk melihat wifenya pakai sewaktu join Stompin' Sabah. Talinya perlu dipotong. Tak sempat nak pergi ke kedai jam yang berdekatan. Mr.A just test pakai kan dekat tangan haku dan simpan dalam kotak semula. Haku pun tak terfikir juga..apa salahnya bawa ke KK, nanti potong di sana. macam lah di KK tak ada kedai jam.. kann~~ Apapun semuanya sudah berlalu dan hingga saat ini haku still memakai jam casio pemberian Mr.A sewaktu haku konvo 3 tahun yang lalu.. jam baru tu belum juga d potong talinya. Tunggu Mr.A balik lah. Ngee~~

Mr.A cakap jam nih tak perlu bateri coz ikut denyutan nadi si pemakai. Pehtu haku tanya la.. kalau kita nak pakai balik kena setting lah ehh.Susahnya. Hahaha! sempat lagik haku nak komen mengomen tau. Nasib baik ayat Mr.A nih sedapkan hati haku. 2 hari ayang tak pakai baru berhenti, kalau setakat buka sekejap tak menjejaskan, still bergerak macam biasa. Baru haku faham. Apapun Terima kasih banyak² ya sayang... ^_^

psst!! sayang ada lagik ka hadiah yang bersembunyi...kui kui kui...


sayang @myn@ ^_^

21 comments:

Hanis Azla said...

wah.. syoknya dapat hadiah..

alinac lover said...

besh nyaaaaaaaaa :)

MiSs TOrA said...

waa bestnyer jam tu x yah ssh nk topup bateri dah =)

acepa weet said...

alaa suwitnyeee hadiah ne.jam ikut nadi.

deem said...

semmart nih jam...xyah pki bateri

hanisah hamid said...

tungu la dya balek raya nanti. tetiba jam tu dah xde. kehkeh :D.
adek dya yang comel ni curi bawak g n9 lak :). senang nak kira jam nak balek kg. kehkeh :D

Amyna said...

@hanis: syok syok..Mr.A suka buat lawak sengal. kekadaang tu susah nak diramalkan..hu3.

Amyna said...

@Alinac: Best sangat.. menda free kan..berganda2 best nya.

Amyna said...

@TorA: Iya tora..Mr.A cakap siap boley di bawa mandi. perghhh menarik tertarik..kann~~

Amyna said...

@Acepa: sweet sweetie.. ngeh ngeh ngeh!!

Amyna said...

@Deem: A'ah deem, tapi haku tak pakai lagi. tali nya masih panjang. Mr.A dah potong masa beli. budget tangan wife dia nih besar itu. Rupa nya panda mengecil nih lengan.. hahahha!!

Amyna said...

@Nisah: Hampehhh muuuuu!! Ops ops...kalau banjir surut kami sampai la sana.. kalau dak.. sorry ;p

Mama Zharfan said...

bestnya dpt hadiah..tomey jam tu ;)

Amyna said...

@mama: hehehe.. terima kasih yea ;)

FiyanParent's said...

bestnya...dari kk, dpt hadiah lagi...alhamdulillah! berkat kesabaran seorang isteri kan....

Amyna said...

akak nih Mr.A kasi sebelum pergi KK dengan harapan myna boley pakai pergi sana... sekali x dapat lohh.. Lengan nih pandai mengecil.. huhuhu!!

Apapun Alhamdulillah akak.. Rezki. Ngee~~

hanisah hamid said...

hey banjir dah kering taw. saya selamat kat kampung ni ha :D. sila bawak bersama jam tgn yg cantek tu ye nnt

Eryati said...

olololo...romantiknya ...suka la...

Amyna said...

@Nisah: Opscos la dipakai.. tunggu abang balik. hari nih abang ada perbarisan panglima.. tu yang tak balik semalam. pereparation. Huhuhu!!

Amyna said...

@Eryati: terima kasih ya..Alhamdulillah ^_^

Anonymous said...

hebat jam nadi tu ape ye? Mcm mana fungsi? Kalau jam boleh pakai nadi knp phone canggih xboleh pakai nadi jugak..? Haaa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...