Tuesday, November 30, 2010

Link e-penyata gaji dan laporan dari ANM

Berkuatkuasa bulan lepas..Oktober 2010, Jabatan Akuantan Negara telah memperkenalkan semakan penyata gaji secara online atau lebih dikenali sebagai e-penyata gaji dan laporan. Ini bertujuan menggantikan penyata gaji semasa. Segalanya dihujung jari.. haipp haipp!!

Semakan e-penyata tersebut boleh di akses di laman web ANM atau. Klik SINI harap maklum ^_^

Link e-penyata gaji dan laporan

Boleh juga klik gambar di atas tu.. Zasss!!!

jabatan akauntan negara

Haku letak di bawah gadget Favorite Link. Senang nanti haku nak buat semakan setiap bulan.. kalau uols pun memerlukan sama macam haku.. silalah letak.. Tak pun nak akses dari sini pun boley... sukAaaa~~


Mode: Bantuan kewangan khas (BKK) di bayar belum.. he3.


sayang @myn@ ^_^


6 comments:

cik helena said...

kalau tak siap hilang lagi kite punye penyata..hehe

AngahSayang2314 said...

tapi angah penyata buat sendiri hehehe

Amyna said...

@helena: hilang sebab??

Amyna said...

@angah: Myna pun ada penyata sendiri.. buckup a.k.a belanjawan.. hahaha!!

nora said...

terima la kasih saya sbb share info tu =)

Amyna said...

@Nora: Orite.. beresss!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...