Thursday, November 18, 2010

status hari ini.. Wink*wink~~

Selamat Pagi dan salam AidilAdha untuk hari ke-2 kepada pembaca² Amyna.. Pagi nih haku akan ke rumah kawan seperti yang dimaklumkan dalam entry sebelum ini.

Masak memasak daging yang di korbankan. Kami just amik part untuk potong memotong sahaja.. Tapi tak sure juga.. takut nanti sampai sana lain jadinya, di suruh memasak atau pun di suruh tengok sahaja.. hak hak hak!!



Okeh la.. Meh jemput minum kopi nih dulu ya. Moga ceria dan bergembira di hari ke-2 AidilAdha.. InsyaAllah ^_^

Mode: Jangan sedih2.. haku pun off satu hari juga.. Majlis nih haku pergi atas kelepasan bos =D


sayang @myn@ ^_^

9 comments:

AiDa AzRyN said...

Tak puaskan cuti sehari j~ huhu

deem said...

x cuti tapi macam cuti gak rasanya nih....pakat2 tgk member potong korban,hati2 potong daging dan masak sedap ye :)

Amyna said...

@Aidä: iya aida... tapi x apa lah bersyukur dengan apa yang ada.TAPI kalau balik cuti² d kampung mesti kena lama.. ha hah ha!!

Amyna said...

@DeeM: Iya kah.. hari nih dah koje, tapi nasib baik Dr.Suhaimi izin keluar...2 ekor lembu di korbankan.. Ngee~~

aibaks said...

kah3.. aibaks ingat myna masak kopi tadi raya2 ni.. hehe

HonEyBuNNy said...

salam aidil adha..hehhe

: JannahSuhaimi : said...

haha. . cuti lama2 sangat pun nanti jadik malas..btw..selamat hari raya aji..:)

MIMIE AIZA said...

haaa best dpt mkn2 :)

Izzuddin Fauzi said...

Daging korban... Adoi,...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...