Friday, November 26, 2010

Giveaway by ViwyGurlish

GA nih haku di tag oleh CikMoon.. Penganjur GA adalah dari ViwyGurlish. Terima kasih ya uols berdua.. Pada CikMoon moga kita sama terpilih dalam 10 yang bertuah itu ya... InsyaAllah ^_^.

Tarikh tutup GA pada 26 November 2010 . wahh esok lah ehh... last minit nih CikMoon.. hahaha!!




Untuk lebih detail syarat² GA ini boleh klik Giveaway by ViwyGurlish.

Haku dah jadi follower yang ke-166 (Amyna). Meletakkan banner di side bar blog (Contest Terkini) dan siap sedia link kan ke blog pihak penganjur.



Menurut penganjur ini antara hadiah untuk 10 bloggers² yang terpilih..Suka haku nak bagitahu di sini.. penganjur amat mengalu²kan kepada peminat handbag tau, pada yang tak minat pun boleh juga kerana Grand Prize sangat hebat tapi suprise...

Okeh di sini nak TAG mereka ini :
  • DeeM ==> http://deem2884.blogspot.com/
  • NisaH ==> http://hanisahhamid56.blogspot.com/
selamat menjoinkan diri dan semoga berjaya!!!

InsyaAllah ^_^


sayang @myn@ ^_^


4 comments:

deem said...

sekarang juga i buat...vrooommmm!!!!!!!!!!!!!!

Amyna said...

Hahahha.... patut ko bekpes laju jerk tadi.. Zassss!!

nora said...

gus luc ya

Amyna said...

terima kasih nora.. InsyaAllah :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...