Tuesday, November 9, 2010

Redeem ticket Stompin' Sabah.. YES!!!

Pagi 6 November kami sampai di Tuaran, boleh rujuk SINI. Sebelum itu haku ada juga call Incik Hafidz tanyakan tiket kami. Risau juga sebab haku ada tengok di FanPage Stompin’ Sabah, tiket hanya tinggal 100 sahaja. Sebanyak 4 ribu tiket Sold Out sudah. Andai kata tiket kami tidak di reserved, 1st come 1st surf memang kecewa lah kami. kannn~~ Sejuk hati haku bila Incik Hafizd cakap No Problem. Sudah reserved untuk blogger.

Selepas selesai solat zohor dan lunch. kami sama² bergerak ke Jesselton Point.

OMG Mish pepel... Comot nya kamu. Tidak sanggup rasa tengok kamu macam ini. Alergik. Apapun terpaksa pejam kan sebelah mata dulu, balik Tawau baru haku kasi mandikan kamu yea. Ngeh ngeh ngeh!!


Parking jerk dekat Jesselton Point.. Haku terus ke both Xpax di pintu utama Jesselton Point. Mereka siap promote tiket Stompin' dan memberi layanan yang amat memuaskan hati haku.


Mana tidaknya, bila haku bagitahu hendak reedem tiket.. mereka terus tolong tunjukkan both yang haku boleh redeem, tiket tersebut. Sangat memudahkan urusan haku kerana di dalam perkarangan sana banyak lagi both Xpax. Thanks a lot ya gadis Xpax.


Incik Hafidz sedang merekod No. Siri 10 Tiket VIP Percuma yang haku terima dari pihak NUFFNANG.. Hoyeahhhh!!


No. Siri 11751 hingga 11760 menjadi milik haku. Mengikut senarai yang ada dalam lappy Incik Hafidz, hanya 20 blogger sahaja yang tersenarai dan confirm untuk memeriahkan Stompin' Sabah.

Menurut kata Blogger
Ellen dia ada terima email dari pihak NUFFNANG tapi terlepas pandang. Macam mana pun rezki Ellen tetap ada kerana dia dapat join juga Stompin' pada malam tersebut ^_^

Bergambar kenangan bersama Incik Hafidz dan kawanya. Incik Hafidz ada bagitahu nama kawannya ini. Tapi haku macam biasa.. kelupaan lorr. Mereka berdua sama² menunggu blogger untuk redeem tiket percuma tersebut.


Bergambar kenangan dihadapan pintu gerbang Jesselton Point bersama tiket Percuma yang di sponsored Oleh NUFFNANG.




Zoom, dekat sikit wajah blogger yang hepy dapat

1o tiket percuma
. Hik3x. Rezki untuk kami. Alhamdulillah.. Berbaloi².

Selepas selesai redeem tiket kami jalan² dulu di sekitar Bandar KK untuk mengisi masa lapang yang ada sebelum Stompin' Sabah berlangsung. 1st destinasi kami adalah ke Center Point (CP). Tujuan ke sana untuk membeli barang. Tapi sayang barang yang di cari tidak banya pilihan sudah. Yang cantik² kehabisan stok. Tidak apa, bukan rezki kami untuk barang itu :(


Jadik kami lepaks² dulu sambil teman anak Wan & Atie bermain mainan yang ada di situ. Hepynya Izd sambil pusing ke sana ke mari. Melanggar tembok² dan tiang lampu yang ada. hehehe!!


Penyokong setia yang menjadi penyuntik semangat untuk Izd terus bertambah semangat bermain.Nasib baik tamat jerk masa patung itu begerak Izd tidak menangis untuk ulang bermain. Kalau tidak memang di sana sajork kami melepaks sampai Stompin' berlangsung =D =D.

Tengok lah itu..tidak sabar sudah Izd hendak turun bermain. Siap pergi tengok sendiri di kaunter pembayaran permainan tersebut, pehtu datang semula dekat Atie dan minta duit untuk bermain permainan tersebut. haku tersenyum tengok gelagat dia. Bijak Izd nih.. Hmmm!!

Selesai jerk Izd bermain patung bergerak tersebut, kami singgah sekejap di YOYO (kiosk minuman) untuk membeli minuman. Tengok lah gaya Izd.. kita risau takut jatuh kerusi dan dia selamba rock jerk.. Bijak bijak!!


Di akhiri dengan gambar haku dan Mr.A. Masa ini masih awal lagi. Ingat hendak solat di CP tapi belum masuk waktu. Dah puas tawaf CP, kami jenjalan lagi KE.... Dot dot dot!!

Kami ke destinasi mana? A'ha... tunggu next entry yeah. Tempatnya sangat cantik dan mewah. Kami lepaks di sana pula dan menunaikan kewajipan sebagai hambanya. Setelah selesai baru kami caragas ke Jesselton Point untuk sama² memeriahkan Stompin' Sabah 2010. Happening sangat.. KK ~~ Yeopppp!!


sayang @myn@ ^_^


8 comments:

LyNn HaMzAh said...

bila nak tgk gmbr waktu eventnyer? hehehehe...

Amyna said...

Kak lynn.. myna dah submit draf ke Nuffnang. Nanti dah approve myna submit ya... sabar2. he3.

Qa said...

bestnyee!! camne leh dpt tiket tu ye??:)

Amyna said...

Rasanya maybe sebab event ni d sini.. jadik pihak Nuffnang roger² nuffnangers yang berdekatan.. maybe la.. myna pun x sure..

Alhamdulillah.. menjadi antara yang terpilih. Rezeki :)

Qa said...

wahh! best gile..myna org sabah ye..ishk best3..:)

suichi said...

hohoo...sweet sweet~~~

Amyna said...

@Qa: Myna orang utara sana.. tugas kat sini.. selagi khidmat diperlukan. i rela u... hehehe!!

Amyna said...

@Suichi: Sweet d kala hujan.. ngee~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...