Friday, November 26, 2010

Mr.A bersama NeMO buah Hati Ellen ^_^

Uols jangan kecik hati tau.. Entri nih khas untuk tatapan Nemo.. Ellen cepat panggil Nemo suruh meh tengok sini.. Banyak gambar dia di sini... Tadi pagi Nemo tinggal jejak kat haku suruh singgah blog dia.. dia bagitahu ada gambar untie di sana.. Nemo kan dah ada blog, sekarang celik IT ohh dia.. haipp haip!



Semua gambar nih adalah kenangan yang tercipta semasa Stompin' Sabah awal bulan hari tu.. Alhamdulillah.. dapat bertentang juga mata kami setelah beberapa bulan bermesra di alam maya.. he3.



Mesra betul Nemo nih.. Kalau macam nih gaya dia mudah mendapat kawan. Mana tak nya Nemo boleh berbual dengan Mr.A macam dah lama sangat kenal.. Siap bercerita lagi tentang gambar yang ada dalam kamera tu dekat Mr.A.. Haku and ellen pandang² sajork dorunk.. pehtu kami bercerita hal kami..



Mr.A suka dengan budak².. Dapat pula stail Nemo lagi sukalah Mr.A.. Bila lah untie nak ada baby nih Nemo.. Alalalalala~~~



Opss!! ada juga gambar kita berdua Nemo.. Hehehehe! Sebelum itu, untie nak ucap berbanyak Terima kasih dekat Nemo kerana tolong snap gambar untie bersama kawan² mummy yang lain. Uncle Jerry, uncle Aless dan Untie Wanie.. Sampai bateri week... kui3x.

Okeh last... Nemo nanti bawa Mummy & daddy meh jenjalan ke rumah untie ya. Kita plan pergi pulau.. amacam!!


sayang @myn@ ^_^


4 comments:

Afiq Bukhari said...

hehe cute sebenarnye nemo nih..bertuah nellen :)

tomatokering :) said...

gumbira nye.. hehe ;)

Ellen said...

Thanks dear...nenti ellen bg dia tgk, penat giler dia dari gathering tadi..penat dah dia...hehe

ieda said...

waaa sukenya ellen sampai penat2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...