Sunday, November 21, 2010

Rayban untuk ChentaHatiKu..

Last 2 week haku ada jenjalan di blog kengkawan.. Macam biasa bila singgah menyinggah opcos la mata melilau lilau kan. Haku ternampak sale Rayban dari rakan blogger kita idealzcrazee. Kebetulan haku pun ngah memikir juga hadiah untuk besday Mr.A hujung bulan nih. Harganya pun berpatutan.. sungguh pun bukan original kaw². separa ori lohh ;p. Kalau original kaw² tue mau up dua ratus.. tapi ini below 2 ratus okayy. Nak detail meh la rujuk dekat JawapanKepadaSoal hatiAnda.

Haku terus belek² setiap model yang ada di blog aidil..tak tahu nak pilih yang mana satu.. Haku nih buta juga la bab² Rayban nih.. selalu duk beli pun Rayban pasar tani yang RM10-RM15 hinggit. tak pun haku rembat jerk dikereta akak dan adik coz mereka banyak koleksi.. haku kidnap satu pun mereka bukan perasan... Ahakss!!

Aidil yang explain dekat haku setiap jawapan kepada persoalan yang ingin haku tahu. banyak juga la haku tanya dia. Macam budak² baru nak belajar menuntut ilmu. hik3x. Terima kasih ya aidil..



Cuba sayang jangan tak cuba. kalau tak muat maknanya ayang yang punya. nanti ayang oder lain dengan aidil. Haku amik model ini atas persetujuan Mr.A juga.. dia tak tahu pun ada rayban baru di sebalik semua persoalan haku itu. Masa pesanan di buat haku tak dapat nak confirm saiz. Kalau nak tanya saiz nanti dah tak suprise pula kan.. jadi haku main ikut jerk ukuran Rayban Mr.A yang ada di rumah..



Syukur Alhamdulillah.. Mr.A suka dengan pilihan itu, senyum melebaQ dia.. Mulanya haku nak simpan tunggu hari ulangtahun Mr.A.. tapi cepat pula pesanan sampai. Aidil pos isnin minggu lepas. selasa esoknya dah sampai.. Pantas sungguh weyy!! Haku pun sepantas nya juga menyerahkan ke tangan Mr.A.. hehehe!!



Lagipun boleh la Mr.A pakai masa AidilAdha. Tak salah bertukar2 hadiah. Eratkan kasih & sayang antara SuamiIsteri kannn~~

Jadi sekarang haku kena pikir hadiah lain puloks di ulang tahun kelahiran Mr.A pada 29 November nanti.. Apa ehh???


sayang @myn@ ^_^


15 comments:

aNaYaNa said...

waahh..kne usha gak tu..hehe

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

salam ziarah. kita follow u...

Amyna said...

@AnaYana: hehehe.. Mr.A usha semua pengunjung2 Amyna. Tapi AnaYana orang pertama di usha ehh.. ekekke.

Amyna said...

@HajahNafisah: Ya hajah.. sekarang Myna terjah sana.. Zassss!!!

touya said...

bagi topi baru lak ....

ordinary89art said...

waa...romantik aaa....huhu

hanisahhamid said...

ouh nowonder lah i rasa macam dah bnyk kali sangat kena beli rayban. hampes. ini pencucinya. eh pencuri. haha :D

Amyna said...

@Touya: Alalala.. topi Mr.A dah banyak. Hari tu masa operasi di somalia nun.. macam2 jenis topi Mr.A dapat..

sampai tak terpakai pun ya...thanks ya idea itu.. Myna kena pikir yang lain lagi..Muahaha!!

Amyna said...

@Ordinary: Terima kasih.. Romantika bersama RayBan baru.. ;p

Amyna said...

@BudakAktifast: Saja haku mau pecah rahsia di sini.. nasib badan la yoo.. Kuang3x....

Nel said...

The blog is very good!
Congratulations!
http://nelsonsouzza.blogspot.com

Amyna said...

@Nel: Thanks you friend...

cik puan akish said...

wahhh konpem chentahati suke bangat!!!

deem said...

ecececeh...hadiah untuk Mr.A? p la honeymoon lagi...hehehe...

iDeaLz cRazEe said...

Sorry coz baru skang bace entry ni..hehehe
anyway thx a lot coz berurusniage ngan sy..n thx gak coz ade link ke blog sy kt ats tu..suke! hehehe..

klo sape2 nk order lg meh la tgok2 kt link ni...hehehe =)

http://idealcrazeezone.blogspot.com/p/rayban.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...