Friday, August 13, 2010

1 juzuk selesai & meeting staff coming =D

Sekarang jam 2.10 petang.. Syukur Alhamdulillah hari ke-3 kita berpuasa kan! & tadarus Al-Quran hari nie selesai untuk 1 juzuk.syukur².

Jam 2.30 petang sat g semua warga KKTS akan menghadiri metting staf bil 7/2010. salah satu agenda dalam metting adalah berkenaan dengan tiket wilayah.. Agenda yang sangat² di nantikan oleh insan seperti kami yang hidup di perantauan nih.. Dengar² macam mendukacitakan coz peruntukkan ada ciput jerk nak support 43 staf.. peruntukkan yang ada tu kalau untuk 10 staf pun belum sure dapat penuhi.. :(

Mujur lah haku & kawan² yang bujangan ada beli tiket ari tu..Masa dengar kabar angin tentang peruntukkan nih. itu pun haku just beli tiket perjalanan balik sana sahaja. perjalanan balik sini belum haku beli. Plan nak guna tiket wilayah la untuk balik sini... Dah jadik macam nie pula, Itulah suratan takdir. hurmm!! Dengar² kabar after raya baru peruntukkan ada...

Masa tu haku search kedua² flight. MAS & AIRASIA. Mas banyak dah Sold Out yang masih tinggal AirASia. itu pun harga leh tahan la... Naik AirAsia nie leceh sikit coz tak boley nak bawa barang² basah, dah tu charge luggage dia pun asing². Hand luggage pun limited..Alahaiii...

Apapun keputusannya.. tunggu metting sat lagik. ada 8 minit lagik metting nak bermula.. Ok lah Can Cin cau!!!!


3 comments:

intan syahierah said...

alhamdulillah..

deem said...

mcm mn result tadi?sapa yg dapat?

Amyna said...

intan~ syukur Alhamdulillah..ngeh3x.

deem~ hahaha..kotak undi ajaib gitu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...