Tuesday, August 24, 2010

Part 1: Program Ihya Ramadhan

Sempena dengan Program Ihya Ramadhan..haku & rakan² yang lain berkesempatan untuk join pertandingan² yang dianjurkan. Semalam kategori pelajar & hari nih kategori staf pula.. Pagi tadik berlangsung pertandingan Kuiz Agama. Alhamdulillah kami mendapat tempat ke-3 dalam pertandingan yang baru saja berlangsung. Pertandingan adalah antara unit.
  • Unit Sistem Komputer Sokongan
  • Unit Teknologi Elektrik
  • Unit Automotif
  • Unit Pentadbiran
Ihya Ramadhan

Teka silang kata pun ada, sangat mencabar minda..Masa singkat saja.. terkebil² mata membaca soalan, dah tu tangan sibuk duk tulis jawapaan sambil mengira kotak² yang ada. Kalau cukup itu lah jawapannya.. kalau tak cukup kena fikir lagik dan lagik, sampai masa tamat... Apapun best pertandingan² yang dianjurkan nih.. Dapat menguji tahap pengetahuan ilmu agama kita dan dapat mempertingkatkan ilmu pengetahuan. InsyaAllah.

kuiz agama

inilah group haku.. Liza & kak Lynn, Syabass ha. Tahun depan kita join lagik ehh. InsyaAllah :D

Liza siap jerit² lagik bila dapat memberi jawapan. Betul ka salah tetap jerit.. memeriahkan suasana.. meriahhh sangat!! 1st jeritan.. membuatkan haku sendiri terikut jerit juga. terkejut punya pasal. Mujur tak melompat jerk... betul² telinga ohhh. kalau tak sure jadik bahan untuk kawan² semua sebagai kenangan..wink*wink.

Agama islam

Selain itu ada juga pertandingan Marhaban untuk staf lelaki. Persembahan sangat sengit.. sampai juri tu ha.. tangan di kepala sudah.. Pening nak pilih juara.. hahaha!! Juri yang bertugas untuk marhaban Shafiq & Razizan...

Okehh..sampai sini dulu. Nanti jam 2 petang agenda diteruskan lagik dengan pertandingan Pengurusan Jenazah... hehehe!!

doakan kami berjaya...InsyaAllah. Tak berjaya pun tak apa. Just mempelajari.. hehehe!!


sayang @myn@ ^_^

3 comments:

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

hehe~ bestnya program macm tu~ kekeke.

Amyna said...

iya leha.. best3x, d samping tu kita dapat mendalami sedikit sebanyak ilmu agama. Alhamdulillah.

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

betul tu kak~ hehehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...