Tuesday, August 17, 2010

akhirnya!!!!


hehehe tajuk... ha feduliks. akhirnya dapat juga haku tengok dari jauh keadaan selepas xcident kuda haku yang pertama nie. MasyaAllah.. rasa nak gelak pun ada yoo! sebak pun ada... kesian la kat mak & ayah. expeselly ayah lah.. myRatuhati ok sajork, senyum selalau. Ayah yang kena tanggung semuanya demi anak gadisnya yang luar biasa hebattt nih!

hang malu2 lagik cheh na.. hahaha!! Kalau hang tak publish d fesbuk, nanti haku balik haku leh tengok juga kan.. ngee~~ apapun terima kasey na.

Mak dah cerita segala2 nya kat haku.. memang sangat hebat hang na. punya tekan break sampai putus kasut MAHAL. mahal ka? wekk! mujur masa hang break tu kereta tak berpusing. Kalau tak..Wallhu'alam. minta2 dijauhkan.

sekarang nih hang fobia dah na.. sabar la cheh, nanti2 perasaan tu kembali normal.. cuma amik masa sikit. InsyaAllah. Tapi kan cheh..please ha, jangan amik masa lama2, kalau boley before 2hb september hang dah pulih ya.. kalau masih fobia siapa nak jemput haku d eport penang nun.. kalau alor setar leh ku gagah lagik. penang yoo. jauh. tak mau susahkan kak ieta.. No no No!!!


bahagian hadapan saja.. bahagian belakang non ada. Pemandu tu cakap tak sempat nak snap. FobiAaa!!

Tak da perasaan nak marah dekat hang..Cuma pasni lebih berhati2 lah cheh ya.. seperti haku cakap hari tu dalam entry nie sangat sedeh dengan nasib sang kancel. Ya kalau boleh tahun depan clearkan rekod ya. InsyaAllah :-)

Mode: Kita baiki laju2 ya cheh, jangan sekali fikir nak jual. Haku sayang kuda bujangan haku nih.. banyak kenangan indah bersamanya..LOve LovE!!


4 comments:

HaNTwO said...

hahahaha....xde trill ar kalo bwk kete x pernah eksiden...kdg2 kita bwk hati2 pun org yang langgar kita...pepehal pun take care dan inagtkan org tersyg dan kete yang dipandu tu..hehe

Amyna said...

ya itu la pasal.. kes adik nie depan belakang kena langgar.. hu3. Nak marah pun x guna. kann kan!!

Hairil Rizal said...

Tkde org tercedera itu yg lagi penting kan?

Amyna said...

iya x ada.. lagipun adik sorang ja dalam kereta tu.. cuma sekarang dia sedikit fobia. maybe kesan pelanggaran kot. depan belakang d hentam..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...