Wednesday, August 18, 2010

Contest happy moment

Contest nie haku di tag oleh salah seorang pren yang haku kenal di alam maya nih, WANZI. ntah bila dapat bertemu dengan pren pun ntah la kan.. hik3x. Adakah ujung tahun nie, seperti yang di war2 kan? hurmm!! Kepada pren nanti kalau jadik turun sini roger awal2 tau, cek nak bagitau kat Chentahati juga.. ngee~~

menurut kata pren.. tujuan utama pihak penganjur adalah untuk memperkenalkan blog beliau. siapa penganjur.. Nih dia ayuni84. Meh la kita pakat terjah sana yoo!! singgah menyinggah gitu.. Contest nie pun sangat simple.. just publish sekeping gambar happy moment yang ada dalam koleksi kita & uat satu entry yang ringkas tentang gambar tersebut.. uols kan blogger, sure boley punya.. heh! Nak tau detail tentang contest leh klik direct happy moment contest. Terima kasey juga kat uols berdua coz sudi bagi ruang kat haku untuk join..

antara syarat nya:
  • Jadi follower blog penganjur ==> Done! ( Follower ke-76)
  • Publishkan satu entry tentang happy moments bersama banner contest ==> done!

Banner Contest happy moment



Gambar yang dipertaruhkan..

Masa nie baru tamat Majlis Luncheon talk bersama pembantu menteri kewangan negeri Sabah, anjuran opis haku.. sangat hepy sebab majlis berjalan lancar. Syukur Ahamdulillah. Kami semua leh tersenyum riang & bergambar dalam pelbagai gaya setelah mendapat pujian dari bos. Cuba kalau bos masam, harus masam mencuka la kami. hik3x.

Gambar nie dah cukup membayangkan bertapa hepynya kami dengan gaya masing2.. Banyak lagik gaya, kaki terangkat, senget benget lah..macam2 ada, tapi semua gambar tu ada dalam lappy ASUS yang ngah sakit leher & terus effect ke wajahnya. uhukss!! Dalam gambar nih haku siap terpicit hidung menahan senyuman menawan tuh.. wekk!! Owhh.. haku yang baju maroon plain tu ya! ( No. 2 dari kanan).

Bila d pandang balik, gambar nih boley uat dialog.. gaya masing2 tak leh belah, hahaha!!

  • Tag kan contest nie kepada 2 rakan yang lain ==> deem & Ma
  • Tinggalkan link contest yang di publishkan ke ruangan komen entry di blog penganjur ==> okeh pas publish sat g, haku p habaq kat sana na..

Opss!! tarikh tutup penyertaan adalah pada 26 September 2010 , kepada kawan2 yang kena tag tu. .sila2 kan merajinkan diri ya.. simple sahaja. Mana tau ada rezki untuk uols menang.. InsyaAllah.

Terima kasey sekali lagik ya kepada prenku wanzi & penganjur ayuni.. thanks a lot.. yihAaaa!!


3 comments:

Wanzie said...

Selamat malam pren.... tima ksiah pren kerana sudi menerima contest ini... Semoga ceria selalu

L@n@ said...

ahahaha .. sungguh rajin kalau main2 contest nih kan .. i know u .. hihi

Amyna said...

wanzi: ya..selamat siang pren, hi4. semalam x on9 pun.. cek x larat. balik dr tarawih terus pingsan sampai sahur td.. hu3.

lana: uwaa... u know me! hik hik hik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...