Monday, August 23, 2010

dah sampai sini..Alhamdulillah

syukur Alhamdulillah dah sampai kat opish. Lambat 11 minit.. ngee~~

Jam 7 pagi gerak dari pangkalan.. drift la kunun.sekali tak boley speed Oo, lori sawit & kereta banyak. bersepah² dijalan.. nak potong kena amik ruang juga..nak ikut hampir, ada batu kecik², calar balar pula Mrs. pepel a.k.a Gentolak tu. Sabar jerk lah selagi mampu bertahan.

Sampai di opish lepas punch in.. tak dan nak naik di bilik kebal nih. Jelajah merata alam di bawah tu. Library, admin, dewan syarahan & admin kembali.. Ada yang tanya software, tanya peserta untuk pertandingan sempena Ihya Ramadhan, tanya produk, tanya lappy nak link sistem..macam² lah.. itu lah koje seharian. time tak busy busann di buatnya.. bila busy tak cukup kaki nak melangkah... ngeh ngeh ngeh...

Sekarang haku nak turun dewan syarahan dulu..ada pertandingan untuk pelajar² sempena Ihya Ramadhan. katagori staf esok hari... Wuwuuwuu!!

sayang @myn@ ^_^

3 comments:

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

selamat bekerja kak. Happy Monday. hehehe.

lumut said...

kerja2 jugak..kesihatan jaga ye...

all the best untuk pertandingan tu nnt

Amyna said...

@Leha : orite yayang.. ngee~~

@Lumut: Okeh, tqvm.. hoyeahhh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...