Sunday, August 15, 2010

tiket wilayah agenda hot!!

sudah dijangkan tiket wilayah akan menjadi topik/agenda hangat pada mesyuarat staf ari itu. Asal masuk agenda lain..pusing² timbul agenda tu. Sudah dia maklum agenda nie di tangguh dulu sambung selepas ini, still ada staf yang membangunkan agenda ini.. wohohohoho!! boley digelar metting tiket wilayah.. ngee~~

Sangat mengejutkan kan kami.. peruntukkan tiket wilayah yang dimohon adalah 200ribu..tapi peruntukkan yang turun hanyalah 40ribu. bayangkan lah..banyak mana yang short. tunggu tak jadik topik hangat. Ahli mesyuarat semua kepanasan kepunggungan sudah. Takut tak dapat balik kampung meraikan Aidilfitri. Ya lah majoriti mengaharapkan tiket wilayah. termasuklah haku nie ha.. leh baca entry haku yang lepas. Klik Sini.

Pihak urusan pun puas mengatur.. Pelbagai cadangan di ambil untuk memuaskan hati semua. Last cadangan yang diterima adalah mencabut undi. Perasaan haku masa nih amatlah kencang!! begitu lah dengan rakan² yang lain. kalau benar tak dapat tiket, mau cuti 1 bulan haku d kampung. Mogok..hikss!!



Kotak hijau ditengah² tu adalah kotak AJAIB
dan
semua barisan jejaka macho di atas tu adalah senasib seperti haku. mengharap tiket wilayah.


hasil cabutan undi.. haku mendapat No.30. teramatlah kecewa No.1-No.30..jauh nya nak menghitung. Ada yang cakap tak apa, tak semestinya No.1-No.1o ada orang terima. Maybe dalam 5 orang ja. Ini kan cabutan undi. Macam mana pun haku tetap risau. Hari senin nie eh esok lah ya, baru dapat tau keputusan.. harap² dapatlah ya. Kalau betul tiada rezki ku..memang betul haku akan cuti 1 bulan. start 2 september tu hingga bulan oktober. Time tu Mr.A dah sampai M'sia. Balik ke sini sama² dengan Mr.A. Puas hati kah? hurmm!! tikey wilayah O tiket wilayah.. Moga ada rezki buat diriku.. wink*

7 comments:

umie said...

umie balik sarawak guna Airasia...byk jabatan dah pakai airasia...hehhehe...jabatan xda duit...

FloEllen said...

harap2 myna dpat tiket tu...jan susah yer...doa saja...ellen doakan juga...hehe

ctnurkhijah said...

harap2 ada rezeki myna....

kat sini dah dok gaduh pasai duty raya pulak... semua pakat2 tak mau duty.. nak plan cuti pun dah jadik tak best..

mrA dah nak blik yer???

Amyna said...

umie : Ada juga cadangan untuk guna AirAsia..tapi x boley sebab ada staf kami yang asal kuantan. perkhidmtan AA ke kuantan non ado.. fuhhhh!!

ellen : iya ellen.. keputusan nya dah dapat tadi.. Alhamdulillah semua staf dapat tiket...yeayy!!

Amyna said...

ct: la..jadik lagu tu pula..he3. macam² aihh. ikut turn la ct..depa kan ada rekod.buka balik, baru adil..

iya.. InsyaAllah kalau x da apa² perubahan, last yang Mr.A inform 1 Oktober.. after Aidilfitri :(

deem said...

balik saja...no hal punya tu...hehehe...puas cuti sakan hang...;)

Amyna said...

hahaha!!
harap cuti kali dapat memenuhi kehendak saudara & kawan². yang paling penting family & saudara mara.. ngee~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...