Thursday, August 26, 2010

BW 2010 Award dari Azatiesayang♥

Baru lepas siap kopek bawang, halia, serai, kopek nangka dan blander bawang. Nanti petang turun lagik ke bengkel.. Mahu blander lada kering pula. Tumpang ada kesempatan baik publish award yang dikirim nih.. tinggalkan dulu cerita Ihya Ramadhan ;p.

Award BW 2010 nih haku dapat dari blogger perak iaitu Azatie. Terima kasey azatie sudi kongsikan award nih dengan myna.. YeszAaaa!!



Opss.. dah ambil award sure ada soal selidik untuk mengeratkan silaturrahim. Ada 7 soalan yoo, nak tahu apakah soalannya..jum tenngok sama².

a- Apakah yang bermain di mindah anda sekarang?
Nak tidur.. restkan dulu diri, rasa penat lah. nanti petang nak turun lagik di bengkel Automotif untuk persediaan bahan² memasak esok hari. Apapun siapkan dulu award nie.. hikss!!

b- Apakah nama samaran anda?
Myna + Amyna + Amy + Tun + Atun & 'hang' pun ada yoo!! lantaklah.. ;p

c- siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
  • MyChentahati a.k.a Mr.A
  • MyRatuhati a.k.a Mak
  • Ayah
d- Panggilan untuk si dia?
Sayang + Abang

e- Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
tak tahu nak dicide..tapi sekarang satu jerk harapan..selamat pergi & selamat pulang. hadir dirimu di nanti dengan penuh sabar..

f- Blog mana yang anda selalu lawat?
Alamak.. banyak la juga. nak kena list ka.. heh!

g- TAG kan kepada 15 blogger?
  1. Deem ==> http://deem2884.blogspot.com/
  2. Ellen ==> http://floellenesthy.blogspot.com/
  3. Wanzi ==> http://realwanda.blogspot.com/
  4. Nabel ==> http://nakbebel.blogspot.com/
  5. Mell ==> http://mellyanasara.blogspot.com/
  6. Ma ==> http://www.mazeck.blogspot.com/
  7. Leha == > http://halieisa.blogspot.com/
  8. Arianna ==> http://ariannalissa82.blogspot.com/
  9. YogiHandika ==> http://peedeestro.blogspot.com/
  10. Ejum ==> http://qhairul-nizam.blogspot.com/
  11. EL ==> http://arwendanish.blogspot.com/
  12. Hantwo ==> http://johnjeninz.blogspot.com/
  13. CtNurkhijah ==> http://naufalnnureen.blogspot.com/
  14. tiefazatie ==> http://tiefazatie.blogspot.com/
  15. Izan Ishak ==> http://diariummi.blogspot.com/
Pada kawan² yang tersenarai tu.. silalah publish ya. Okeh dah siap. lepas nih haku p war² dekat blogger² yang tersenarai tu..InsyaAllah. Dah setel boley la p lelapkan mata sat.. yuhuuu!!

sayang @myn@ ^_^

4 comments:

ejum said...

wah...thnks myna..ejum ambik eh..letak kat link award..hehe..

Amyna said...

okeh ejum. set!!

Tempah DiSini~ said...

tq2~ saya pun nak amik ni.. beznye dpt award.. hehhe~ mcm bintang plak. blink²~ hikhikhik~

siti nurkhijah said...

TQ myna... nnt ct amik, BZ skit ni... entry pon pakai auto publish ker..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...