Monday, August 23, 2010

Flo Ellen's 1st GiveAway


hari nih baru berkesempatan nak publishkan entry nie. Itu pun selepas semangat nih di suntik oleh deem.. Minggu lepas sibuk tak sempat nak diskusi dengan dia, tadi selepas tengok persembahan pelajar² tuh, haku singgah di library.. tengok deem bukan main semangat lagik yoo! sampai pening kepala dia.. tambah pula student bising yang hamat time tu, mati akal nak karang.. Ini pengakuan dari nya.. kan deem kan!!




GA nih dianjurkan oleh rakan blogger dari negeri di bawah bayu, Nama penganjur seperti yang tertera dalam banner tu, siapa lagik kalau bukan Ellen. Nak direct ke blog ellen leh klik banner tu ya!.

Ehh terima kasey ya ellen invite myna untuk join GA nih. Pada rakan² blogger sekalian maya tarikh tutup penyertaan adalah pada Hari Sabtu 19 September 2010 .

Ada 5 syarat untuk join GA nih :

1- GA nih terbuka kepada semua warga rakya di bumi M'sia lelaki & perempuan & jadik follower, tak mau jadik follower pun tak apa. ==> Done! tentunya myna rakyat m'sia ya ellen.. bezanya sekarang separuh naluri hati di teluk eden bersama Chentahati. uhukss!!

2- Meletakkan banner GA nih dalam entry & sidebar blog kita. Jangan lupa link kan banner tersebut ke blog penganjur ==> Untuk entry done, dekat sidebar lepas publish entry nih myna letak ehh.

3- Meneka umur anak ellen dalam gambar seperti dibawah nih & buat entry ringkas tentang anak ellen. 1 2 3 & 4 Jom teka..Zasss!!!



Mencuba ya ellen, myna nih tidak lah semahir ahli nujum nak meneka, teka teki teka tekuk ..hahaha!! Apapun just 4 fun. kalau salah pun ellen bukan marah kan.. hikss!!

Gambar No.1 ==> 1 tahun 5 bulan
Gambar No.2 ==> 5 bulan
Gambar No.3 ==> 3 tahun 5 bulan
Gambar No.4 ==> 4 tahun 5 bulan

Untuk entry ringkas yang terlintas difikiran sekarang nih : Nemo nih encem bergaya la..tecik² lagik dah pandai main dengan lensa camera.. alololo~~ SomeL se SomeLnya. Untie nie terasa jatuh hati laks dengan Nemo, mungkin sebab duk tenung lama² dengan gambar nemo. Ni semua mak nemo punya koje..suruh teka umur nemo, jadik untie terpaksa la tenung rapat².. wawieee~~ kepada mak Nemo nanti kalau turun tawau lagik, roger² na.. Nak jumpa Nemo face to face pula.. Auww!!

4- Perlukan TAG GA nih, kepada dua orang blogger ==> Leha LuvMySelfSoMuch & CtNurkhijah MomToNaufal&Nureen

5- Syarat last.. mesti meletakkan link entry yang dipublish diruangan komen entry penganjur GA, Ini untuk memudahkan penganjur membuat semakan. Kalau rasa nak syok sendiri x perlu lah letak.. boley ka gitu ellen.. hi4. ==> Dah publish nanti, myna tepek ya ellen.

YeszAaa... dah setel syarat² untuk GA.. sebenarnya ada lagik hadih sampingan yang ditawarkan dalam GA nih.. Suprise!! kalau nak tahu lebih lanjut leh baca kat link dibawah nih...

Flo Ellen's 1st GiveAway

kepada kawan² ( Leha & ct) yang kena tag tu. .sila² kan merajinkan diri anda untuk teka teki teka tekuk.. salah pun tak apa, yang penting mengeratkan silaraturrahim antara kita di alam maya nih. InsyaAllah.

sayang @myn@ ^_^

7 comments:

FloEllen said...

hai hai hai...TQ TQ...ellen gembira ni myna dan deem sudi juga...ok nanti ke tawau bukan setakat roger2...nak boom boom pow daa...hehheee

siti nurkhijah said...

ok myna. nnt ct join...
la ni line tenet tak brapa ok la..

hadiah cam best ja..

deem said...

hehehe...akhirnya dpt publish juga walaupun simple aja dowh....mimang x bulih pikir sudah tu tadi...sampai kena tutttt.....semua itu student...hahaha...

Amyna said...

@ellen: uwahhh, Bomm Bom Pow ehh. boley jerk ellen..janji Nemo ditinggalkan..ahakss!!

Amyna said...

@Ct: Orite Ct.. hadiah dari Negeri d bawah bayu juga.. haippp!!

@deem: Woww wow!! apa yang "tut" tu.. dasyat ko ahh. ko jaga² nanti masuk aduan JPP pula..

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

ahaha. bha. sat g daku merajinkan diri jawab nie. kekeke~

Amyna said...

orite leha... selamat merajinkan dirimu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...