Sunday, August 29, 2010

BW 2010 award berganda dari IZA

yerpp berganda sebab sebelum nih haku dah publish dah award nih. Masa tu haku terima dari blogger kiut miut Azatiesayang. pehtu haku kongsikan dengan ma & ma kongsikan pula dengan Iza.. Akhirnya untuk setakat malam nih.. Iza kongsikan dengan haku semula.. heheheh!! kesimpulannya award nie datang dari iza a.ka.D.I.H.

Pusing² kot celah mana pun, jumpa juga kan.. Haku tak salahkan iza..malah lebih hargai + suka lagik. iza ingat untuk nak kongsikan dengan haku.. Sekurang²nya mana kawan² blogger yang belum terima leh la haku kongsikan dengan mereka.. x rugi jika dipangjangkan. Moga dengan pemberian award begini rakan² blogger lebih bersemangat untuk berblog. wahhhh!! InsyaAllah =D.

Opss!! untuk soalan² yang ditag tu.. tak perlu lah nak dijawab ehh. kalau nak tahu lebih lanjut meh klik kat gambar award @ link dibawah nih :


Cuma soalan yang ketujuh jerk haku nak publish.. soalannya : TAG kan kepada 15 blogger? okeh meh tengok list siapa yang tersenarai..
  1. Cik Miss ==> http://www.misslin.blogspot.com/
  2. Wanzi ==> http://realwanda.blogspot.com/
  3. WanHazel ==> http://wanhazel.blogspot.com/
  4. Oopet ==> http://izzahpinky.blogspot.com/
  5. Yuyu ==> http://cikyuyu.blogspot.com/
  6. CikFatin ==> http://www.melodyiqfa.blogspot.com/
  7. Khuzai ==> http://tempahdisini.blogspot.com/
  8. Bluepinkiey ==> http://bluepinkiey.blogspot.com/
  9. Myzul ==> http://myzulkiflee.blogspot.com/
  10. Hanie ==> http://drhanie.blogspot.com/
  11. DyaDuniaku ==> http://dyaduniaku.blogspot.com/
  12. krole ==> http://internetmpay.blogspot.com/
  13. FauziPhoto ==> http://fauzifoto85.blogspot.com/
  14. Noorafzan ==> http://noorafzan.blogspot.com/
Pada kawan² yang tersenarai..sila² merajinkan diri untuk open page yang ada soalan² yang ditag ya.. haippp!!

sayang @myn@ ^_^


5 comments:

Melody Iqfa said...

hehe..kne tag ag.. thanx ye!
awk kne tag taw join contest. huhu

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

hahaha~ sy dha buat~ kekekekek.

Amyna said...

@iqfa : most welkam pren.. ngee~~

Amyna said...

@leha : Ohh ya...akak dah semak semalam. hik hik hik. sama² kasih ba..keh4x.

noor afzan said...

Thanks awak.
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...