Thursday, August 26, 2010

Part 3: Ihya Ramadhan di hari terima GAji

Semalam kami (Ajk Masakan) keluar soping moping barang² keperluan untuk Majlis bersungkai beramai² pada hari jumaat nie. Barang² kering sahaja seperti di dalam list dalam gambar di bawah. Bahan² mentah kebanyakkan hasil sumbangan ikhlas dari warga opish. Nanti kami akan gotong royong masak bersama². hikss!!



Balik dari soping haku sangat lah kepenatan..masuk jerk di library simpan barang² semua. sekali letak kepala di meja opish deem tu..terus terlelap dowh. Hampir satu jam juga la.. alalala~~ padahal ada lagik koje menanti lepas tue. kami janji lepas solat zohor untuk bungkus kurma.. dah jadik cam tu. apa boley dikata.. huhuhu!!



sedar jerk terus laju² haku naik ke surau solat.. sampai di surau sempat lagik bermalas malasan di surau. hi4. Almaklumlah masih dalam igauan lena yang nyenyak.. wekk!! selesai solat haku tak turun di bawah dah coz student JPP ngah bungkuskan kurma di bilik kuliah. Alhamdulillah ringan koje dengan bantuan dorunk.






Wajah² student JPP yang sedia berkhidmat.. Terima kasey semua ya. Jap lagik jom ramai² kita serbu bengkel Automotif. kita potong memotong apa yang boley di potong, blander cabai & bawang, basuh apa yang boley di basuh. Esok nak masak.. Wohohoho~~

sayang @myn@ ^_^

4 comments:

ejum said...

jom shopping raya.hhehe

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

Amyna said...

tunggu baik kampung nanti..sini x best sangat nak sopingnya.. hik3x.

paper clips said...

hai.. blaja polisas ke???

Amyna said...

yupss...hehehe!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...